Antibiotice Iaşi
ICT

VIDEOCONFERINŢA BURSA "TELECOMUNICAŢIE & EDUCAŢIE" / LIVIU POPESCU, AOMR:"În curând vom avea o nouă tehnologie, cu posibilităţi mult mai mari"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 04 septembrie 2020

Liviu Popescu

Liviu Popescu

Ţara noastră are conectivitate, are acoperire, are o foarte bună calitate a reţelei, a subliniat Liviu Popescu, Director Executiv al Asociaţiei Operatorilor Mobili din România (AOMR), adăugând: "Nivelul de conectivitate este foarte bun. Conform statisticilor, 75% din şcoli sunt conectate, la acest moment, la internet. În timpul pandemiei, toate reţelele au făcut faţă cu brio la creşterea bruscă de trafic. Viitorul va fi dependent de comunicaţiile tehnice, în condiţiile în care elevii sunt nativ digitali şi ei vor constitui o forţă care va transforma educaţia din cea pe care o ştim noi într-una la distanţă, în forme pe care s-ar putea să nu le intuim acum".

În curand vom avea o nouă tehnologie, cu posibilităţi mult mai mari, iar tehnologia 5G va lărgi comunicaţiile la distanţă în mod cert, a menţionat domnia sa, precizând: "România este o ţară a contrastelor. Cumva, reuşim să facem să coabiteze toaleta din curtea şccolii cu fibra optică şi cu 5G. Partea plină a paharului se va umple din ce în ce mai mult, odată cu 5G. Totul este să avem o strategie la nivel naţional, să introducem educaţia în aceast domeniu al telecomunicaţiilor. Tehnologia 5G vine cu mai multă conectivitate şi cu viteze mai mari, deschide posibilităţi mai mari şi mai multe. Fiecare operator va avea o strategie proprie, iar acoperirea va fi graduală. Sunt foarte puţine comunităţile care nu au acoperire.

Propunearea noastră este să ne uităm şi la fondurile europene, pentru a dezvolta reţeaua de internet, ca să putem acoperi şi zonele defavorizate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro