Abonament gratuit

Vodafone activează primele staţii radio 5G din ţara noastră

Ziarul BURSA #Companii /

Vodafone activează primele staţii radio 5G din ţara noastră

Vodafone România activează primele staţii radio 5G în reţeaua sa mobilă Supernet 5G. Astfel, clienţii vor avea acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie, dar trebuie spus că acest lucru va avea loc de îndată ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piaţă.

Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România a vorbit despre această premieră: "Suntem mândri să fim prima reţea din ţară care oferă românilor cele mai noi tehnologii din lume. Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii şi de alţi actori sociali şi economici. Prin această lansare, ne conti-nuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România.

Compania noastră îşi menţine angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitală a ţării într-o eră în care persoanele şi dispozitivele sunt interconectate şi unde încrederea este la fel de importantă ca viteza. Vodafone va continua să-şi consolideze poziţia de lider în ceea ce priveşte reţeaua şi să rămână partenerul preferat al societăţii şi al economiei când este vorba despre inovaţie şi tehnologie de ultimă generaţie pentru un viitor in-terconectat mai bun".

Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România anunţă că reţeaua 5G se va extinde treptat în mai multe oraşe: "Suntem încântaţi că reţeaua noas-tră Supernet 5G este acum activă în zonele aglomerate din Bucureşti şi se va extinde în alte câteva oraşe mari din România până la finalul anului 2019. Suntem mândri să fim pionierii acestei călătorii noi şi interesante pentru serviciile de comunicaţii mobile, unde tehnologia şi inovaţia se vor uni pentru a asigura cea mai bună experienţă digitală pentru români".

Anul trecut, compania a lansat prima reţea NB-IoT din România cu acoperire naţională pregătită să ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gamă largă de soluţii şi de aplicaţii menite să îmbunătăţească şi să eficientizeze procesele de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS