Zelenski le cere ucrainenilor să nu se apropie de obiectele militare ale armatei ruse

Zelenski le cere ucrainenilor să nu se apropie de obiectele militare ale armatei ruse

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 17 august

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis că face totul pentru a forma o arhitectură de securitate militară, politică şi juridică pentru Ucraina, care va funcţiona pe termen lung, garantând pacea poporului ucrainean şi a cerut populaţiei să nu se apropie de obiectele militare ale armatei ruse, informează news.ro.

El a anunţat că armata rusă a continuat bombardamentele absolut absurde şi brutale asupra oraşelor din regiunile Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk - Orikhiv, Nikopol şi că există răniţi şi victime.

"Facem totul pentru a forma o arhitectură de securitate militară, politică şi juridică pentru Ucraina, care va fi reală, eficientă şi va funcţiona pe termen lung, garantând pacea poporului nostru", a transmis preşedintele ucrainean în mesajul adresat poporului.

El arată că armata rusă a continuat bombardamentele absolut absurde şi brutale asupra oraşelor din regiunile Zaporojie şi Dnipropetrovsk - Orikhiv, Nikopol.

"Din păcate, există răniţi, din păcate, există victime. Continuă bombardamentele asupra Harkovului şi a zonelor de frontieră. Dar toate acestea nu le vor da nimic ocupanţilor şi nu vor frânge rezistenţa noastră", spune liderul ucrainean.

"Pentru ca sprijinul Ucrainei în lume să nu scadă şi pentru ca statul nostru să se îndrepte spre victorie, nu trebuie să scadă nici propria noastră activitate - activitatea absolut tuturor celor care, într-un fel sau altul, s-au ridicat pentru apărarea statului nostru. Faceţi totul, aşa cum aţi făcut şi până acum, pentru Ucraina. Şi chiar mai mult, deoarece conducerea Rusiei se aşteaptă ca ucrainenii, europenii şi întreaga lume să se plictisească de acest război. Trebuie să facem totul pentru ca nu noi sau prietenii şi partenerii noştri să obosim, ci inamicul nostru. Pentru ca noi să expulzăm ocupanţii din Ucraina, în fiecare zi trebuie să facem din ce în ce mai dificil pentru Rusia să poarte un război - aceasta este sarcina noastră militar-politică numărul unu", mai spune preşedintele Ucrainei.

Zelenski spune că a vorbit cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

"L-am informat despre situaţia din jurul centralei nucleare din Zaporizhzhia şi despre provocările regulate ale Rusiei. I-am mulţumit pentru marele sprijin. (..) Am discutat despre o nouă asistenţă de securitate şi macrofinanciară pentru statul nostru", declară el.

Zelenski afirmă că În fiecare zi şi în fiecare noapte apar noi rapoarte de explozii pe teritoriul ocupat temporar de ocupanţi.

"Le cer acum tuturor oamenilor noştri din Crimeea, din alte regiuni din sudul ţării, din zonele ocupate din Donbas, din regiunea Harkov să fie foarte atenţi. Vă rugăm să nu vă apropiaţi de obiectele militare ale armatei ruse şi de toate acele locuri unde îşi depozitează muniţia şi echipamentele, unde îşi ţin cartierele generale", arată Zelenski în mesaj.

Volodimir Zelenski precizează: "Cu cât mai puţine oportunităţi au ocupanţii de a face rău şi de a ucide ucraineni, cu atât mai repede vom putea pune capăt acestui război prin eliberarea pământului nostru. Iar coada din aceste zile pentru a părăsi Crimeea pentru Rusia peste pod dovedeşte că majoritatea absolută a cetăţenilor statului terorist înţeleg deja sau cel puţin simt că Crimeea nu este un loc pentru ei".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ukraina vai si amar de capul ei din cauza lui Zelenscki, un actoras de duzina care face pe presedintele... Omul este nebun rau de tot....

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9471
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0130
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6906
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3715

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro