ZIARUL BURSA

26 august 2014
Ediţia din 03.02.2023
Aleksandras Cesnavicius: "În Pro TV nu există presiuni comerciale sau politice"

NOUA CONDUCERE SCHIMBĂ MACAZUL PRO TVAleksandras Cesnavicius: "În Pro TV nu există presiuni comerciale sau politice"

ANCUŢA STANCIUMedia-Advertising / 26 august 2014

Christoph Mainusch, co-CEO al CME: "Suntem angajaţi 100% faţă de Pro TV" 

În Pro TV nu există presiuni comerciale sau politice, oamenii sunt pur şi simplu lăsaţi să-şi facă treaba, fiind "focusaţi" pe "job"-ul pe care îl prestează, a declarat ieri Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a postului, la Studiourile Media Pro.

Domnia sa a precizat: "Înainte să vin în România eram îngrijorat de cum vor arăta ştirile aici, dacă există întreaga libertate jurnalistică şi dacă oamenii sunt lăsaţi să-şi facă treaba cum trebuie. Am fost plăcut suprins să aflu că în Pro TV sunt respectate cele mai înalte valori in jurnalism, nu există presiuni comerciale sau politice, oamenii sunt pur şi simplu lăsaţi să-şi facă treaba, fiind focusaţi pe job-ul pe care îl prestează".

Vicepremierul Liviu Dragnea a propus ca primarii să poată trece la alt partid, fără să-şi piardă mandatul.

"Permisia pentru traseism", atacată de liderii opoziţiei

DAN NICOLAIEPolitică / 26 august 2014

Propunerea vicepremierului Liviu Dragnea conform căreia, pentru o perioadă de două săptămâni, să existe posibilitatea ca aleşii locali să îşi aleagă partidul fără să îşi mai piardă mandatul a învolburat serios apele politice.

Oil Terminal, executată silit de stat pentru o datorie deja plătită

Oil Terminal, executată silit de stat pentru o datorie deja plătită

C.P.Companii / 26 august 2014

Actualizare 19:25 Oil Terminal: Dovada încasării debitului de către stat rezultă din adresa emisă de ANAF în 2008 către companie

Dovada încasării debitului de către bugetul de stat, rezultă din adresa emisă de ANAF în 2008 către Oil Terminal, prin care se menţionează că plata efectuată de către Rafo Oneşti, în calitate de codebitor, are ca efect faptul că, pentru Oil Terminal, nu mai subzistă obligaţia de plată a acestei sume, întrucât obligaţia de plată către buget a fost stinsă, potrivit unui comunicat al companiei de manipulare petrol Oil Terminal.

"Companiile private s-ar lista la BVB, dacă am avea exemple de succes"

ALEXANDRU IOAN, SWISS CAPITAL:"Companiile private s-ar lista la BVB, dacă am avea exemple de succes"

A consemnat ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 26 august 2014

Piaţa noastră de capital este încă un domeniu în mare parte rezervat persoanelor cu pregătire în domeniul economic sau experienţă în mediul bancar, observând o slabă reprezentare a publicului larg, cel puţin ca investiţii directe pe bursă, dar, probabil, şi ca participare în fondurile de investiţii, consideră Alexandru Ioan, broker la Swiss Capital.

Cinci companii au solicitat clarificări la licitaţia pentru Aeroportul Braşov

Cinci companii au solicitat clarificări la licitaţia pentru Aeroportul Braşov

OVIDIU VRÂNCEANU, BraşovCompanii / 26 august 2014

Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia suprafeţelor de mişcare de la Aeroportul Internaţional Braşov - Ghimbav, precum şi pentru amenajarea canalizării apei pluviale şi drenajul necesar pentru suprafeţele de mişcare de la acest obiectiv, a fost amânată cu trei zile după ce mai multe firme au solicitat clarificări la anunţul de licitaţie.

Divertiland vrea să se extindă de la 7,2 la 45 de hectare

Divertiland vrea să se extindă de la 7,2 la 45 de hectare

EMILIA OLESCUCompanii / 26 august 2014

Inaugurat în vara anului 2012, parcul acvatic de distracţii Divertiland, situat în vestul Bucureştiului, va avea cu 20% mai mulţi vizitatori în acest an faţă de 2013, când peste 100.000 de persoane au vizitat parcul cel puţin o dată, ne-a spus, în cadrul unui interviu, Alejandro Poulakis, directorul general al parcului.

Brokerii pun aprecierea "Transelectrica" pe seama îmbunătăţirii datelor fundamentale

CEL MAI BUN PLASAMENT ÎN PERIOADA 22 IULIE - 22 AUGUSTBrokerii pun aprecierea "Transelectrica" pe seama îmbunătăţirii datelor fundamentale

A.A.Investiţii Personale / 26 august 2014

Cotaţiile acţiunii "Transelectrica" (TEL) sunt conduse de elemente fundamentale, care s-au îmbunătăţit major, este de părere Mihai Iulian Căruntu, Coordonator Echipa Cercetare Piaţă de Capital din cadrul BCR, care explică astfel avansul acţiunii cu aproape 50% de la începutul anului şi respectiv cu peste 65% pe parcursul ultimului an calendaristic.

Guvernul rus sprijină cu 6,6 miliarde de dolari două bănci de stat

Jurnal de criză / 26 august 2014

Ministerul rus de Finanţe a anunţat luni că va achiziţiona acţiuni în valoare de 239 miliarde ruble (6,6 miliarde de dolari) la băncile de stat VTB Bank şi Russian Agricultural Bank (Rosselkhozbank), cea de a doua, respectiv a cincea mare bancă din Rusia, pentru a le ajuta să facă faţă încetinirii economiei şi sancţiunilor occidentale care le-au tăiat accesul la pieţele de capital din străinătate, transmite RIA Novosti.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Alro a cumpărat energie de la Hidroelectrica

Alro a cumpărat energie de la Hidroelectrica

ALINA TOMACompanii / 26 august 2014 /

Alro Slatina, care este cel mai mare consumator de electricitate din ţara noastră, a reuşit, ieri, pe piaţa PCCB administrată de OPCOM, să cumpere energie de la Hidroelectrica.

Romavia a intrat în faliment

Romavia a intrat în faliment

Companii / 26 august 2014

Regia Autonomă Compania Română de Aviaţie Romavia a intrat în faliment prin procedură simplificată, în urma unei decizii dispuse la începutul lunii august de Tribunalul Ilfov.

Nu este ceea ce crezi...

Cătălin AvramescuEditorial / 26 august 2014

Cătălin Avramescu

Din curiozitate. Altfel nu îmi explic acum de ce cumpăram, mai bine de douăzeci de ani în urmă, un fel de băutură transparentă, la sticle enorme.

REVISTA PRESEI 26.08.2014

Willy HomnerRevista Presei / 26 august 2014

ADEVARUL 

Bacalaureat de toamnă 2014: cu BMW-ul la examen

Această sesiune a fost a patra oară consecutiv în ultimii doi ani când absolvenţii de liceu au primit ca subiect principal poezia. Atât anul trecut cât şi anul acesta, la ambele...

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo