ZIARUL BURSA

15 septembrie 2017
Daniel Zamfir: "L-am chemat pe Mugur Isărescu la audieri, în 19 septembrie"

BNR CERE DE ZECE ORI MAI MULT CAPITAL SUPLIMENTAR IFN-URILOR CU DOBÂNZI PESTE ANUMITE LIMITEDaniel Zamfir: "L-am chemat pe Mugur Isărescu la audieri, în 19 septembrie"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 15 septembrie 2017

Instituţiile financiare nebancare (IFN) vor fi obligate, de la 1 octombrie anul curent, să plătească de zece ori mai mult capital suplimentar pentru creditele cu dobânzi ce depăşesc anumite limite impuse de Banca Naţională a României (BNR), potrivit unei reglementări aprobate marţi de BNR, după cum ne-a spus Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Fitch estimează că va începe să îmbunătăţească ratingurile de ţară

Fitch estimează că va începe să îmbunătăţească ratingurile de ţară

Companii / 15 septembrie 2017

Ciclul record de retrogradări ale ratingurilor de ţară pare să se fi încheiat, a apreciat ieri agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings, prognozând că anul viitor numărul deciziilor de îmbunătăţire a ratingului de ţară va fi comparabil cu cel al retrogradărilor, informează Reuters, conform Agerpres.

Diaconescu: "Migranţii încearcă o testare a rutei peste Marea Neagră"

Miscellanea / 15 septembrie 2017

Fostul ministru de externe Cristian Diaconescu a declarat, ieri, în legătură cu creşterea numărului de migranţi în România, că se încearcă o testare a rutei peste Marea Neagră, dar că nu se poate pune în discuţie în acest moment apariţia unui val de refugiaţi de magnitudinea celui din 2015 sau 2016.

Olimpismul pune frână cheltuielilor faraonice

SPORT ŞI BANIOlimpismul pune frână cheltuielilor faraonice

D.N.Sport / 15 septembrie 2017

Conducerea Comitetului Internaţional Olimpic a decis să pună stop cheltuielilor scăpate de sub control legate de organizare a unor ediţii ale Jocurilor. Printre argumentele atribuiri ediţiilor de vară ale Jocurilor Olimpice din 2024 (Paris) şi 2028 (Los Angeles) a fost şi cel legat de folosirea unor elemente de infrastructură existente (stadion, săli, bazine...) astfel încât să fie diminuate cât mai mult cheltuielile.

"Ryanair" finalizează oferta pentru "Alitalia"

"Ryanair" finalizează oferta pentru "Alitalia"

A.V.Internaţional / 15 septembrie 2017

"Ryanair" se află în procesul de finalizare a unei oferte angajante pentru "Alitalia", care va presupune păstrarea mărcii italiene de zbor, operaţiunile pe distanţe lungi ale companiei, dar şi schimbarea flotei pe rute scurte, conform directorului executiv al operatorului irlandez de transport aerian, Michael O'Leary.

Ediţia din 07.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 15 Septembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 15 Septembrie 2017

Internaţional / 15 septembrie 2017

Preţurile de consum din Marea Britanie au crescut peste aşteptări în august 2017, cu o rată lunară de 0,6%, după o scădere de 0,1% în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a accelerat până la 2,9%, de la 2,6% în luna anterioară.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii