ZIARUL BURSA

28 octombrie
"OMV Petrom a prejudiciat statul român cu 7 miliarde de lei"

DUMITRU COSTIN (BNS) ACUZĂ:"OMV Petrom a prejudiciat statul român cu 7 miliarde de lei"

ANCUŢA STANCIUCompanii / 10 noiembrie 2017

Conducerea OMV Petrom, invitată, pentru a treia oară, la audieri, în Parlament  

Sevil Shhaideh şi Radu-Spiridon Cojocaru, reprezentanţii statului în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, chemaţi şi ei la audieri

Costin: "Am sesizat Corpul de Control al premierului"

-----

Actualizare 08:41 OMV Petrom respinge acuzaţiile privind neplata unor taxe

OMV Petrom respinge acuzaţiile de neplată a obligaţiilor către stat, acuzaţii vehiculate în şedinţa din 9 noiembrie a Comisiei parlamentare de anchetă a activităţii ANRE, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

--------

Conducerea OMV Petrom, respectiv doamna Mariana Gheorghe, dar şi reprezentanţii statului în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, Sevil Shhaideh şi Radu-Spiridon Cojocaru vor fi invitaţi la audierile din cadrul Comisiei de anchetă a activităţii ANRE, au decis, ieri, membrii Comisiei.

Este a treia invitaţie pe care deputaţii o fac doamnei Mariana Gheorghe, care a refuzat de două ori să se prezinte, personal, la audieri, anunţând că va trimite toate răspunsurile, în scris, Comisiei.

Iancu acuză presiuni asupra sa, a Comisiei de Anchetă şi asupra ANRE

Iancu acuză presiuni asupra sa, a Comisiei de Anchetă şi asupra ANRE

A.S.Companii / 10 noiembrie 2017

Unii angajaţi ai ANRE au fost ameninţaţi, telefonic, de către reprezentanţii unor operatori din sectorul economic, a spus, ieri, Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de anchetă privind activitatea ANRE, explicând: "Am primit informaţii acum că s-au desfăşurat presiuni asupra unor angajaţi ai ANRE telefonic, din partea unor operatori, cu ameninţări directe.

Florin Cîţu: "Politica monetară a fost mult prea relaxată pentru economie"

GUVERNATORUL BNR A ANUNŢAT O INFLAŢIE MAI MARE DE 4% PENTRU PRIMĂVARA LUI 2018Florin Cîţu: "Politica monetară a fost mult prea relaxată pentru economie"

EMILIA OLESCUMacroeconomie / 10 noiembrie 2017

Rata inflaţiei va depăşi 4%, în primăvara anului viitor, urmând să coboare către 3,1% în septembrie 2013, respectiv 3,2% la finalul anului următor, după cum a anunţat, ieri, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR) Mugur Isărescu, menţionând că, pentru luna decembrie a acestui an, noile prognoze arată o creştere accentuată a inflaţiei, până la 2,7%, cu 0,8% mai mult faţă de estimările anterioare.

Amurgul zeilor

CORNEL CODIŢĂEditorial / 10 noiembrie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca aceste cuvinte să vină de la cineva cu profilul lui Donald Trump! Istoria are însă, şi ea, căile ei de nepătruns: "Problema fundamentală a vremurilor noastre este dacă Vestul are voinţa să supravieţuiască. Avem noi suficientă încredere în valorile noastre, ca să le apărăm cu orice preţ? Avem noi suficient respect faţă de cetăţenii noştri, ca să ne protejăm frontierele? Avem noi dorinţa şi curajul să păstrăm civilizaţia noastră confruntaţi cu cei care vor să o submineze şi să o distrugă?

"Va fi necesar să importăm mai multe gaze de la Gazprom, în această iarnă"

ION STERIAN, DIRECTORUL GENERAL TRANSGAZ:"Va fi necesar să importăm mai multe gaze de la Gazprom, în această iarnă"

A.S.Companii / 10 noiembrie 2017

Stocul de gaze înmagazinate pentru iarna 2017-2018 este, la ora actuală, cel mai mic din ultimii patru-cinci ani, în condiţiile în care consumul de gaze din România a crescut cu 7-8% în ultimul an, a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, în cadrul audierilor din Comisia parlamentară de anchetă a activităţii ANRE, precizând că, la iarnă, va fi necesar să importăm de la Gazprom, o cantitate de gaze mai mare decât anul trecut, circa cu 30% mai mult ca să nu întrerupem consumatorii.

Ediţia din 28.10.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Livrarea "Signature Residence", amânată pentru decembrie 2018

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 10 noiembrie 2017 /

Antreprenorul Dan Cămârzan, care a construit Tâmpa Gardens şi Europa Residence, ambele proiecte fiind în faliment, a anunţat că, în urma discuţiilor cu cei 92 de clienţi ai Signature Residence din Braşov, noul proiect în care este implicat, a...

MACRO NEWSLETTER 10 Noiembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 10 Noiembrie 2017

Internaţional / 10 noiembrie 2017

Producţia industrială din Olanda a crescut cu o rată anuală de 1,7% în septembrie 2017, după un declin de 1,5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 4,2%, după o scădere de 2,4% în luna anterioară.

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo