ZIARUL BURSA

15 aprilie
Securitatea cibernetică: prima linie de apărare în faţa impactului inteligenţei artificiale (I)

Securitatea cibernetică: prima linie de apărare în faţa impactului inteligenţei artificiale (I)

Marc-Andre RyterCompanii / 15 aprilie

În următorii ani, spaţiul cibernetic se va confrunta cu dezvoltarea inteligenţei artificiale. Acest lucru va determina o potenţială mărire a eficienţei atacurilor cibernetice şi îi va forţa pe toţi utilizatorii spaţiului cibernetic să îşi adapteze metodele de protecţie. În special forţele armate se vor confrunta cu provocări considerabile în a-şi menţine operaţionalitatea, deşi ele de asemenea, în multe zone, vor putea beneficia de avantajele inteligenţei artificiale.

Înzestrarea Armatei Române s-a împotmolit, în lipsa investiţiilor

UZINA DIN MORENI, CAPTIVA COMPANIEI RHEINMETALL LANDSYSTEMEÎnzestrarea Armatei Române s-a împotmolit, în lipsa investiţiilor

GEORGE MARINESCUPolitică / 15 aprilie

Procesul de înzestrare a Armatei Române s-a împotmolit în contractele offset. Anunţate cu surle şi trâmbiţe, marile tranzacţii care ar fi trebuit să îmbunătăţească dotarea trupelor de uscat, forţelor aeriene şi forţelor navale s-au blocat în procedurile de achiziţii sau din cauza incapacităţii unor parteneri externi de a-şi onora contractele încheiate.

Politica, ce blestem!

Cristian Pîrvulescu Editorial / 15 aprilie

Cristian Pîrvulescu

Politica n-ar trebui să fie un blestem, ci o fericire. Dar cum politica este inevitabilă şi niciun Robinson Crusoe nu se poate dispensa de ea, poate atât împlini, cât şi distruge. Politica este o profesie practică în exercitarea căreia n-ar strica ceva etică şi ceva cunoştinţe.

Eugen Scheuşan: "Statul Român nu ar trebui să se ocupe de vânzarea automobilelor, aia este treaba firmelor care le produc, care pot veni cu credite de acasă şi cu alte măsuri indiferent de existenţa programului Rabla, pentru că trebuie să facă ceva ca să-şi vândă produsul", a spus reprezentantul Electromagnetica.

EUGEN SCHEUŞAN, ELECTROMAGNETICA:"Avem capacitatea să electrificăm toată România pentru electromobilitate"

MIHAI GONGOROICompanii / 15 aprilie

Eugen Scheuşan: "România nici măcar nu îşi propune să construiască o infrastructură de electromobilitate, deşi asta e treaba Statului Român"  

Electromagnetica (ELGS) are capacitatea de a asigura întregul necesar naţional de staţii de încărcare pentru vehiculele electrice, însă dezvoltarea infrastructurii naţionale şi a companiei este împiedicată de faptul că ţara noas-tră nu are nicio filosofie privind electromobilitatea, ne-a declarat Eugen Scheuşan, directorul general al Electromagnetica.

Ediţia din 15.04.2019
Ediţia din 20.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Caravana Smart City a ajuns la Buzău

Caravana Smart City a ajuns la Buzău

EMILIA OLESCUCompanii / 15 aprilie

Caravana Smart City 2.0 Implementarea, derulată de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARSCM), a ajuns la Buzău, unde, astăzi, au loc discuţii cu autorităţile locale. Caravana este unicul program de promovare a conceptelor Smart...

MACRO NEWSLETTER-15 Aprilie 2019

MACRO NEWSLETTER-15 Aprilie 2019

Macroeconomie / 15 aprilie

Preţurile de consum din Germania şi-au temperat creşterea anuală în martie 2019, până la 1,3%, de la 1,5% în luna precedentă, pe fondul unei noi creşteri lunare de 0,4%. Preţurile alimentelor şi-au temperat creşterea anuală până la 0,75, de la...

Scăderi pe linie la BVB

BVBScăderi pe linie la BVB

MIHAI GONGOROIPiaţa de Capital / 15 aprilie

Rulaj de 25 milioane de lei, sub media anului 

Toţi cei nouă indici ai Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii în teritoriul negativ, în contextul în care rulajul înregistrat a fost de...

PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a depreciat la 4,7587 lei

MIHAI ISCUSITUBănci-Asigurări / 15 aprilie

Euro a scăzut vineri cu 0,09 bani faţă de leu, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,7587 lei/euro.

Pe pieţele externe, vineri, în jurul orei 17:00, un euro era tranzacţionat la 1,1313 dolari, în apreciere cu 0,57%...

Gala BURSA 2019
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo