ZIARUL BURSA

30 iunie
Sursa foto: www.newsbytesapp.com

Atac terorist la cea mai mare bursă din Pakistan

A.V.Internaţional / 30 iunie

Teroriştii au fost ucişi de forţele de ordine  

Atentatul, revendicat de armata separatistă Balochistan Liberation

Bursa din Karachi, cea mai mare piaţă de acţiuni din Pakistan, a fost atacată ieri de un grup de militanţi înarmaţi cu mitraliere şi grenade, incident în care atacatorii şi membri ai personalului de securitate, dar şi un poliţist au fost ucişi, informează presa străină.

Europa pusă la încercare. Cine va câştiga lupta 5G

Europa pusă la încercare. Cine va câştiga lupta 5G

Adelina ToaderCompanii / 30 iunie

Tensiuniele dintre Statele Unite ale Americii şi China se intensifică, iar Europa pare prinsă la mijloc devenind un teren de luptă crucial în cursa dintre cele două mai puteri şi dintre giganţii tehnologici pentru dezvoltarea internetului viitorului - o lume în care tehnologia devine esenţială şi potenţial mai periculoasă.

"Două riscuri severe ne ameninţă stabilitatea financiară"

BNR AVERTIZEAZĂ ASUPRA CREŞTERII INCERTITUDINII GLOBALE ŞI REDUCERII ÎNCREDERII INVESTITORILOR ÎN ECONOMIILE EMERGENTE:"Două riscuri severe ne ameninţă stabilitatea financiară"

Mihai GongoroiMacroeconomie / 30 iunie

Există două riscuri de natură severă pentru ţara noastră, respectiv creşterea incertitudinii la nivel global şi reducerea încrederii investitorilor în economiile emergente şi deteriorarea echilibrelor macroeconomice interne, inclusiv din perspectiva finanţării deficitului bugetar, semnalează Banca Naţională a României (BNR), în raportul semestrial asupra stabilităţii financiare, publicat ieri.

Joaca de-a Revoluţia

Cătălin AvramescuPolitică / 30 iunie

Cătălin Avramescu

Răsfoind Averea bunei educaţii, inspirata carte recent publicată de Teodor Baconschi, am dat peste un pasaj care m-a făcut să zâmbesc. Într-o prelegere din 1914, un profesor de la Oxford, John Alexander Smith, a explicat că scopul educaţiei este acela de a dezvolta capacitatea de a descoperi când cineva spune idioţenii. Am zâmbit pentru că am realizat că, în vremurile de pe urmă, avem ocazii la tot pasul...

Cristian Agalopol a declarat: "Statutul de piaţă emergentă cu siguranţă va fi obţinut în septembrie anul acesta, însă există o mare problemă din partea asociaţiilor internaţionale de rating, şi anume cei de la FTSE Russell, care deja au luat cunoştinţă cu privire la iniţiativa care a fost adoptată în Parlament, cea de sistare a listării companiilor româneşti la Bursa de Valori".

CRISTIAN AGALOPOL:"Riscăm să fim puşi pe lista de downgrade de către FTSE, în 2021"

A.I.Piaţa de Capital / 30 iunie

"Prioritatea numărul zero este menţinerea statutului de piaţă emergentă" 

Piaţa noastră de capital riscă să fie pusă pe lista de downgrade de către agenţia de rating londoneză FTSE Russell în septembrie anul viitor, în cazul în care nicio companie de stat nu va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) până în vara anului 2021, a declarat, ieri, Cristian Agalopol, reprezentantul Camerei de Comerţ Româno- Americane (AmCham), în cadrul şedinţei plenare a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR), conform Agerpres.

Ediţia din 30.06.2020
Ediţia din 10.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 30 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 30 Iunie 2020

Macroeconomie / 30 iunie

Încrederea producătorilor industriali din Olanda a înregistrat o redresare şi în iunie 2020, pe fondul îmbunătăţirii aşteptărilor privind activitatea viitoare.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii