A apărut "My City Constanţa"

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 5 august 2004

Compania "AdVision" a lansat într-o singură lună ghidul "My City Constanţa" şi cea de-a treia ediţie a "My City Bucharest", ambele în tiraj de 30.000 de exemplare. Constanţa este primul oraş din seria oraşelor mari pe care compania "AdVision" le-a cuprins în planul de extindere imediată a "My City", următorul pe lista de acţiuni fiind Braşovul, probabil la sfîrşitul acestui an. Ghidul "My City Constanţa" păstrează întocmai caracteristicile tizului său de Bucureşti: format de buzunar, ediţie bilingvă (româno-engleză), distribuţie gratuită în peste 100 de locaţii, informaţie atent selectată, locaţii şi produse care corespund standardelor europene, apariţie trimestrială.

Lansarea "My City Constanţa" este susţinută de o campanie pe un radio local din Constanţa, precum şi de o campanie BTL, care a atras şi în Bucureşti atenţia şi simpatia cetăţenilor, dar şi a presei. Mascote reprezentînd diverse categorii din ghid se vor plimba pe străzile Constanţei şi prin staţiuni, anunţînd prezenţa ghidului pe litoral.

Strategia ghidului este "intră cine merită, rămîne cine poate", tocmai pentru că acest ghid nu se adresează oricui, ci oamenilor care au pretenţii atît de la ei înşişi, cît şi de la ceilalţi şi de la viaţă. Adresabilitata produsului este una de nişă, care ţinteşte nivelul maxim al calităţii în fiecare dintre categoriile pe care le prezintă. Din toamnă, "AdVision" îşi lărgeşte seria de servicii şi îşi propune să ofere clienţilor strategii de comunicare directă şi interactivă: programe de fidelizare, Relationship Marketing, CRM, strategii de comunicare la punctele de vînzare, comunicare interactivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro