A crescut capitalul social la "Alpha Finance România"

C.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 septembrie 2006

Capitalul social al "Alpha Finance România" a crescut cu 1.606.000 lei în urma hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor din decembrie 2005. Acum capitalul societăţii este de 3.212.000 lei, fiind divizat în 642.400 de acţiuni cu o valoare nominală de 5 lei.

Acţiunile "Alpha Finance România" sunt împărţite între societăţile "Alpha Bank AE Grecia", "Alpha Finance AXEPEY", "Alpha Bank Româ-nia", "Alpha Asset Management AE", "Alpha Investment Services AEPEY" şi "Alpha Leasing România".

"Alpha Finance România" este o societate de valori mobiliare prezentă în ţara noastră din anul 1994. Societatea oferă o gamă largă de servicii în domeniul investiţiilor bancare. Ca subsidiară a Grupului "Aplha" din Grecia, "Alpha Finance România" este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti şi al Asociaţiei Naţionale a Societăţilor de Valori Mobiliare.

Printre clienţii carora "Alpha Finance România" le furnizează servicii de brokeraj se numără administratori de active pe pieţele emergente, fonduri cu capital de risc, fonduri de ţară, precum şi importante companii internaţionale de investiţii.

Începând cu 1997, "Alpha Finance România" este cores-pondentul oficial al IFC (acum "Standard&Poor"s") pe pieţele de capital din România, oferind cele mai noi informaţii pentru promovarea pieţelor locale.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro