Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Acord de 3,5 miliarde de dolari pe piaţa telecomunicaţiilor

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii /

Acord de 3,5 miliarde de dolari pe piaţa telecomunicaţiilor

Piaţa telecomunicaţiilor este una obişnuită cu cifrele mari. Astfel, Nokia va livra T-Mobile US echipamente de reţea 5G în valoare de 3,5 miliarde de dolari.

Anunţul a fost făcut de cele două companii, acesta fiind cel mai valoros acord în domeniul tehnologiei 5G la nivel mondial. Potrivit news.ro, T-Mobile, al treilea mare operator de telecomunicaţii din Statele Unite, a convenit în aprilie un acord de fuziune cu Sprint, pntru a crea un concurent mai puternic pentru giganţii Verizon şi AT&T. T-Mobile a anunţat că în urma acordului multianual încheiat cu Nokia va oferi primele servicii 5G la nivel naţional.

Pe de altă parte, comanda primită din partea T-Mobile este esenţială pentru Nokia, ale cărei rezultate financiare au fost afectate în ultimii ani de încetinirea cererii pentru reţelele 4G şi îndoielile tot mai mari ale investitorilor că noile contracte pentru reţelele 5G vor creşte profitabilitatea în acest an. Reţelele 5G vor oferi viteze mai rapide pentru utilizatorii de telefoane mobile şi vor face reţelele mai sigure pentru eventuala dezvoltare a automatizării industriale, monitorizării medicale şi a automobilelor autonome. Operatorii de telecomunicaţii au evitat să se angajeze la modernizarea reţelelor din cauza fondurilor limitate, mulţi considerând că tehnologia 5G aduce doar o îmbunătăţire a capacităţii, nu şi funcţii noi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS