Acord EximBank - OTP Bank România pentru susţinerea IMM

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 ianuarie 2017

EximBank şi OTP Bank România au semnat acordul "Plafon de Garantare IMM", prin intermediul căruia întreprinderile mici şi mijlocii au posibilitatea să beneficieze de un nou instrument de garantare ce facilitează accesul la credite, atât pentru susţinerea activităţii curente, cât şi pentru realizarea proiectelor de investiţii.

Noul produs le oferă IMM-urilor posibilitatea să acceseze rapid garanţiile emise de EximBank în numele şi contul statului român. Astfel, clienţii întreprinderilor mici şi mijlocii au acces la instrumente de finanţare ce presupun un procent garantat de maximum 80%, în cazul creditelor de investiţii, şi de maximum 70%, în cazul finanţării activităţii curente, inclusiv scrisori de garanţie bancară.

Valoarea maximă a facilităţii de creditare este de până la 1,5 milioane lei/credit.

Noul produs bancar are o maturitate adaptată nevoilor clienţilor, respectiv cinci ani în cazul creditelor pentru proiecte de investiţii, 12 luni în cazul celor pentru susţinerea activităţii curente şi 24 de luni în cazul scrisorilor de garanţie bancară.

În plus, IMM-urile vor beneficia de consultanţă de specialitate gratuită, prin suportul acordat în alegerea celei mai bune variante de finanţare şi în constituirea dosarului de credit.

"Vorbim, practic, de garanţii cu risc suveran în spate, un instrument care poate deschide mult mai uşor calea companiilor spre produsele oferite de bănci, în condiţii de risc reduse pentru acestea din urmă", a declarat preşedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, citat de Agerpres.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia unui număr de peste 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb