ADVERTORIALEconomiseşte până la 5000 euro/camion/an cu noua aplicaţie Kopilot, dedicată optimizării costurilor de alimentare cu motorină

Companii / 11 noiembrie 2022

Economiseşte până la 5000 euro/camion/an cu noua aplicaţie Kopilot, dedicată optimizării costurilor de alimentare cu motorină

Smart Diesel part of DKV Mobility a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care îţi garantează că vei alimenta mereu la cel mai mic preţ!

S-a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care ajută afacerile din industria de transport să aleagă cele mai eficiente rute din Europa şi astfel să economisească până la 5000 de EURO pe camion, pe an.

Aplicaţia Kopilot este dezvoltată de Smart Diesel part of DKV, companie care oferă soluţii de mobilitate pe piaţa din România de peste 10 ani.

Peste 500 de reprezentanţi ai industriei au vizitat standul Smart Diesel part of DKV şi au luat contact în premieră cu instrumentul nou lansat, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate transportatorilor, Gala Tranzit, ce a avut loc pe 4 noiembrie, la Cluj.

"Am urmărit îndeaproape peste 11.000 de clienţi Smart Diesel part of DKV şi am ajuns la concluzia că planificarea manuală a rutelor de transport internaţional necesită mult timp şi este ineficientă din punct de vedere al costurilor. Folosind un instrument digital de optimizare a rutelor transportatorii pot eficientiza costurile operaţionale şi pot creşte profitabilitatea afacerii, fără alte investiţii în flota auto!", ne spune Toni Andrei, Product Marketing Director în cadrul companiei.

Economiseşte până la 5000 euro/camion/an cu noua aplicaţie Kopilot, dedicată optimizării costurilor de alimentare cu motorină

Kopilot simplifică luarea deciziilor şi ajută transportatorii să identifice planul de alimentare optim, să estimeze corect costurile cu combustibilul şi taxele de drum pe rutele tranzitate şi astfel să obţină curse profitabile pentru afacerea lor.

Care sunt principalele beneficii pentru utilizatorii Kopilot?

Ştiu mereu unde, când şi cât să alimenteze

Algoritmul Kopilot calculează cel mai bun plan de alimentare pentru fiecare rută, cu preţuri actualizate zilnic din peste 2000 de staţii DKV din Europa, funcţionalitate care ajută la reducerea costurilor de transport anual cu până la 5.000 euro pentru fiecare camion.

Funcţionalităţi Smart

Utilizatorii pot calcula taxele de drum pe ruta selectată şi au incluse hărţi speciale pentru camioane prin integrare cu tehnologia HERE WeGo, pe care le pot trimite şoferului din cursă, în modulul de navigare prin GPS.

Un singur instrument: de la birou pentru dispecer, în cursă pentru şofer

Kopilot ajută dispecerii şi managerii de flote să planifice inteligent rutele şi să se asigure că planurile de alimentare sunt respectate cu uşurinţă de şoferul din cursă.

Toate informaţiile importante într-un singur loc

Toate documentele şoferilor şi ale maşinilor din flotă pot fi salvate şi organizate într-un singur loc, cu acces 24/7 şi notificări înainte să expire.

Abonamentele pentru aplicaţia Kopilot sunt lunare sau anuale şi încep de la 79 euro/lună cu o perioada de graţie de până la 3 luni. Află toate detaliile pe www.kopilot.ro.

Utilizarea soluţiilor digitale creează noi oportunităţi de dezvoltare, de îmbunătăţire a performanţei şi de creştere a profitului. Într-o lume în care viteza este esenţială pentru dezvoltarea unei afaceri, Smart Diesel part of DKV Mobility oferă soluţii digitale care ajută companiile de transport să obţină un avantaj competitiv pe piaţă.

Economiseşte până la 5000 euro/camion/an cu noua aplicaţie Kopilot, dedicată optimizării costurilor de alimentare cu motorină

Despre Smart Diesel part of DKV Mobility

Smart Diesel, cea mai mare companie independentă de combustibil din România, a fost achiziţionată în anul 2020 de către DKV Mobility, unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii şi a transporturilor. Produsele şi serviciile Smart Diesel part of DKV Mobility conectează afacerile din industria de transport în toată Europa, oferind soluţii personalizate printr-o vânzare consultativă dedicată optimizării afacerii. Astfel, cei 12,000 de clienţi actuali pot folosi cardul de combustibil Smart Diesel pentru a beneficia de preţuri competitive la combustibil, în România, dar şi în cele 2000 de staţii în Europa. Companiile ce au nevoie de o reţea extinsă de alimentare la preţuri competitive în Europa pot folosi cardul DKV având astfel acces la 67,000 staţii, iar firmele cu activitate locală pot să alimenteze în cele 800 staţii OMV Petrom prin intermediul cardului OMV, oferit de către Smart Diesel în calitate de brand partner OMV.

Servicii complete de mobilitate. Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

www.smartdiesel.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro