Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ADVERTORIALÎn anul 2019 Huawei a ocupat primul loc pe piaţa de stocare, conform IDC

C.B.
Media-Advertising /

În anul 2019 Huawei a ocupat primul loc pe piaţa de stocare, conform IDC

IDC China a lansat recent "Raportul de urmărire trimestrial al pieţei de stocare externă al companiilor chineze, trimestrul IV 2019". Raportul arată că piaţa de stocare externă a înregistrat o creştere negativă de 0,1%, în al patrulea trimestru al anului 2019, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi o creştere de 1,9% în 2019, comparativ cu anul trecut.

Analizând piaţa generală a stocării externe la nivelul companiilor chineze, mărimea pieţei în trimestrul patru din 2019 a ajuns la 1,32 miliarde USD, iar vânzările pe tot parcursul anului 2019 au depăşit 4 miliarde USD, o creştere totală de 16,8. % faţă de 2018. Din punct de vedere al producătorului, cota de piaţă pe livrări în zona pieţei de stocare a companiei Huawei a atins 29,5% în anul 2019, Huawei ocupând astfel pe primul loc; ca nivel de livrări, pe locul doi s clasează cei de la H3C, cu o cotă de 11,8%.

Conform proiecţiilor IDC, creşterea matricelor memoriilor flash complete şi a stocării de către software-uri, în special stocărilor hiper-convergente, va conduce la creşterea pieţei de stocare externă, la nivel de companii, la 6,3 miliarde de dolari în 2024.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS