Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Air France-KLM nu va salva Alitalia

Mina Irina
Companii /

Logo Air France-KLM (Sursa foto: Wikipedia)

Logo Air France-KLM (Sursa foto: Wikipedia)

Compania aeriană franco-olandeză Air France-KLM nu va interveni pentru a salva compania italiană Alitalia, directorul general de la Air France-KLM apreciind că experienţele trecute cu Alitalia descurajează Air France-KLM să mai investească în Italia, relatează Reuters.

În 2008, Air France-KLM a renunţat la intenţia de a prelua Alitalia după ce discuţiile cu sindicatele companiei italiene au eşuat. La începutul acestei luni, Alitalia a intrat în insolvenţă pentru a doua oară în mai puţin de un deceniu după ce angajaţii companiei italiene au respins un plan de restructurare.

Directorul general de la Air France-KLM, Jean-Marc Janaillac, a declarat, conform sursei citate: "Nu cred că experienţele din trecut ale KLM sau Air France în relaţia lor cu Alitalia le încurajează să repete experienţa unei prezenţe directe în Italia, mai ales având în vedere faptul că locul ocupat de Alitalia pe piaţa Italia şi Europa s-a redus semnificativ iar noi ne putem majora cota de piaţă în Italia de pe hub-rile noastre de la CDG (Paris) şi Schiphol (Amsterdam)".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS