Allview Solar Energy finalizează un proiect fotovoltaic de 1,3 MW în Drobeta-Turnu Severin

F.D.
Piaţa de Capital / 17 aprilie

Allview Solar Energy finalizează un proiect fotovoltaic de 1,3 MW în Drobeta-Turnu Severin

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, anunţă finalizarea cu succes a unui nou proiect fotovoltaic. Acesta a constat în proiectarea şi implementarea a cinci centrale fotovoltaice cu o capacitate totală de 1,3 MW, care vor genera energie verde pentru consumul propriu şi vor eficientiza compania beneficiară, SECOM S.A. din Drobeta Turnu Severin, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Noile centrale fotovoltaice au fost instalate pe sol şi pe acoperişuri, în patru locaţii ale companiei SECOM S.A., şi anume la Staţia de captare apă brută, Staţia de alimentare cu apă potabilă, Staţia de epurare şi pe clădirea administrativă. Acestea includ 2.852 de panouri fotovoltaice Allview şi invertoare trifazate Growatt. Structurile de susţinere pentru montarea direct pe sol, cât şi cele pe acoperiş, au fost proiectate pentru a face faţă condiţiilor meteorologice nefavorabile, asigurând performanţa energetică pe termen lung.

"Suntem angajaţi în dezvoltarea continuă a diviziei noastre de energie solară şi facem investiţii constante în cercetare şi dezvoltare, pentru a aduce soluţii inovatoare în domeniul energiei verzi." a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Proiectul ilustrează obiectivul general al reducerii consumului de energie convenţională, şi implicit, a gestionării responsabile a consumului de CO2, cu accent pe sustenabilitate. Proiectul va contribui la reducerea consumului de energie primară cu 111,7 mii tep/an, a emisiilor de carbon cu 16.900 tone în următorii 20 de ani şi va genera economii de peste 4.000.000 euro în aceeaşi perioadă de timp. De asemenea, proiectul reflectă un pas în plus către atingerea obiectivelor Uniunii Europene privind producţia de energie din surse regenerabile şi susţinerea unei dezvoltări durabile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb