Angajatori de TOP Bucureşti: 3800 de joburi pentru profesionişti, peste 2500 de oportunităţi entry-level

Companii / 13 martie 2023

Angajatori de TOP Bucureşti: 3800 de joburi pentru profesionişti, peste 2500 de oportunităţi entry-level

Angajatori de TOP Bucuresti, un proiect Hipo.ro, revine pe 31 martie şi 1 aprilie la Sala Palatului, conform unui comunicat remis redacţiei. Evenimentul de carieră îi aşteaptă pe candidaţi cu peste 7000 de joburi. Salariile pentru joburile deschise de companii se încadrează între 750 şi peste 2000 de Euro.

Potrivit sursei citate, pe lângă oportunităţile de carieră, participanţii vor putea participa şi la workshopuri de carieră, precum şi la conferinţa I Love Tech. Peste un sfert dintre companiile de la eveniment observă că flexibilitatea şi posibilitatea de a lucra remote sau hybrid sunt cel mai dorit beneficiu la locul de muncă. Pe lista beneficiilor preferate ale candidaţilor se numără şi salariul atractiv şi oportunităţile de promovare în companie.

"Flexibilitatea programului de lucru şi opţiunea de a lucra remote/hybrid rămân în topul cerinţelor candidaţilor şi anul acesta. Companiile de la eveniment care au răspuns la un sondaj realizat de Hipo.ro, au anunţat: 21.8% joburi full remote, 68% hybrid şi 36% de oportunităţi în format fizic. Printre ofertele de salarii disponibile ale companiilor se remarcă: 2000 de Euro pentru profesioniştii cu peste 5 ani experienţă, pentru joburile middle-level, între 1000 şi 1500 Euro, iar între 750 şi 1000 de Euro, pentru candidaţii entry-level. - Denisa Matei, Project Manager @Angajatori de TOP.

Organizat din 2006, evenimentul Angajatori de TOP Bucureşti se bucură până în prezent de notorietate pe piaţa muncii, fiind cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul se adresează, atât profesioniştilor, cât şi tinerilor la început de carieră. Ediţia aceasta vor fi disponibile 7000 de joburi din aria business (vânzări, finanţe şi contabilitate, marketing, audit), precum şi din tehnologie (IT, inginerie, automotive, mecanică).

Din totalul joburilor disponibile la Angajatori de TOP, 3800 vor fi joburi disponibile pentru profesionişti, 2580 vor fi poziţii deschise pentry entry-level, iar peste 1800 programe de internship/stagii de practică, subliniază sursa citată.

Pe lângă un volum generos de oferte de muncă, participanţii evenimentului sunt aşteptaţi şi la workshopuri de carieră, precum şi la conferinţa I Love Tech de la Sala Palatului. Printre subiectele abordate vor fi:

Workshops de Carieră: Realizarea unui CV care face diferenţa, Distincţia dintre job şi carieră, Construirea unui brand personal

Conferinţa I Love Tech: Viitorul domeniului Cybersecurity în corporaţii, Impactul inteligenţei artificiale, Experienţa multiverse tech: Cum este să fii un inginer DevOps?

Participanţii sunt aşteptaţi şi la cornerul de consilere în carieră, unde vor primi îndrumări şi sfaturi, atât de la 13 specialişti HR, cât şi de la creatori de conţinut specializaţi în această arie.

O parte dintre companiile care şi-au confirmat prezenţa până acum la Sala Palatului, pe 31 martie şi 1 aprilie, sunt: ABA - Work in Austria, Agricover, Allianz Services, Auchan Retail Romania, BAT Romania, BCR, Be | Shaping the Future, BearingPoint Romania, Booking Holdings, Bosch Romania, Capgemini, GiGroup Romania, Dennemeyer TechSys, Enel Romania, ENGIE Romania, EY Romania, Finastra, GE Digital part of GE Vernova, IDEMIA Romania, Interbrands Orbico, IPSO Agricultură, JTI, Kaizen Gaming, Kaufland Romania, Keywords Studios, KPMG Romania, Libra Internet Bank, Mazars, MDPI Romania, METRO România, Nagarro, NOARK Electric, OTP Bank, Pirelli, Pragmatic Play, Raiffeisen Bank, Randstad, Regina Maria, Renault Group Romania, Schneider Electric, Segula Technologies, SLB, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Superbet, TELUS International, Tenneco, UniCredit, Vodafone Romania, Webhelp, WorldPay from FIS, Yusen Logistics.

Angajatori de TOP Bucureşti este organizat cu susţinerea partenerului princial, Veeam Software.

Participarea la Angajatori de TOP Bucureşti este gratuită, iar cei care sunt în căutarea unui job îşi pot crea un CV pe https://www.hipo.ro/. Cu versiunea Barcode, pe care o pot descărca de pe site, candidaţii se vor prezenta în incinta evenimentului. Mai mult decât atât, cu acesta pot aplica la toate standurile companiilor, iar orice actualizare a CV-ului se modifică în timp real în baza de date a angajatorilor.

Companiile interesate de Angajatori de TOP Bucureşti pot trimite un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, pentru a ocupa ultimele locuri disponibile, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6818
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1289
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8284
Gram de aur (XAU)Gram de aur356.8240

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb