ASOCIAŢIA PRO INFRASTRUCTURA:Podul suspendat de la Brăila se apropie de o nouă etapă a construcţiei

S.B.
Miscellanea / 18 aprilie 2021

Podul suspendat de la Brăila se apropie de o nouă etapă a construcţiei

Asociaţia Pro Infrastructura anunţă că podul suspendat de la Brăila se apropie de o nouă etapă a construcţiei, iar o firmă japoneză va întinde cablurile principale între blocurile de ancoraj, potrivit news.ro.

"În punctualitatea echipei din Japonia putem avea încredere, dar nu acelaşi lucru îl putem spune despre CNAIR, care de 3 ani ne promite că va rezolva problemele birocratice şi va emite autorizaţiile de construire pentru drumurile de legătură pe întreaga lungime prevăzută în proiect", afirmă reprezentanţii asociaţiei.

"Podul suspendat de la Brăila se apropie de o nouă etapă a construcţiei. Dacă până acum italienii de la Astaldi au ridicat cei doi piloni ai podului până la înălţimea de 192 de metri, în viitorul apropiat japonezii de la IHI vor începe întinderea perechii de cabluri principale între blocurile de ancoraj, aproximativ 2 km în linie dreaptă", arată reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, într-o postare pe Facebook.

Aceştia adaugă că, din multe puncte de vedere, este cea mai impresionantă lucrare de infrastructură din ţara noastră.

"În punctualitatea echipei din Japonia putem avea încredere, dar nu acelaşi lucru îl putem spune despre CNAIR, care de 3 ani ne promite că va rezolva problemele birocratice şi va emite autorizaţiile de construire pentru drumurile de legătură pe întreaga lungime prevăzută în proiect", susţin reprezentanţii asociaţiei.

CNAIR a anunţat, în 4 martie, că a fost emisă autorizaţia de construire pentru 7 kilometri de drum de legătură aferenţi podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila.

În vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru partea de drum de legătură, în integralitate, CNAIR a arătat că a finalizat toate demersurile necesare, urmând ca antreprenorul să transmită documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire pentru restul sectoarelor de drum de legătură în cel mai scurt timp posibil.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, declara, anterior, că la Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă. Ministrul afirma că autorizaţia de construire a acestor drumuri nu a fost emisă şi a cerut urgentarea demersurilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bai, da ce poză cu un pod nenorocit ati găsit...

    Așa arată "țara normală" a lu Iohannis, ca in poza aia - reforma lu Câțu și Raluca Țurcan bazata pe înfometarea populației. 

    1. Că orice investiție gândită și începută de "ciuma roșie" nu trebuie sa fie prezentată la adevărata ei valoare. Eu aștept investițiile " ciumei galbene și nu numai"

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb