Building Health Bucharest International Forum 2016

Ziarul BURSA #Comunicate de presă #Construcţii / 04 august 2016

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calităţii spaţiului medical şi construcţiilor din sănătate.

Forumul va reuni pe 19 şi 20 octombrie, la Athenee Palace Hilton Bucharest Hotel, peste 300 de arhitecţi, manageri, investitori şi stakeholderi din sănătate, din sectorul public şi din cel privat, specialişti şi speakeri internaţionali din mai multe ţări, producători de materiale de construcţii şi furnizori de soluţii pentru clădirile cu destinaţie medicală.

"A construi pentru sănătate şi sănătate pentru construire sunt gândurile cu care am început această întâlnire dintre cele două domenii, al sănătăţii şi al construcţiilor în care se desfăşoară actul medical. Arhitectura mai are foarte multe de spus în domeniul construcţiilor pentru sănătate, dar nu o poate face fără contribuţia celor care vor lucra în acestea şi fără o atenţie deosebită către cei care vor beneficia de aceste spaţii, către pacienţi şi nevoile lor", a declarat arhitectul Şerban Ţigănaş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, chairman building Health Bucharest International Forum 2016.

BH 2016 abordează două linii tematice principale: Building Health şi Healthy Buildings.

Evenimentul prezintă proiecte de arhitectură, studii de caz şi bune practici, investiţii în construcţiile din sănătate, împreună cu soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii spaţiului medical.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

25 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA3.9845
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4025
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6427
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6421

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro