Cadouri de Paşti

2011

Întrebarea "Oul sau Găina?" primeşte un răspuns neezitant:
"Oul!"
Nimeni nu vopseşte găini.
În general se vopsesc ciori şi nu găini.
Găinile nu se ciocnesc.
Ouăle, da.
"Cristos a-nviat!"
"Adevărat a-nviat!"

Revistă cu idei de cadouri special editată cu ocazia sărbătorilor de Paşti.
Revista „Cadouri de Paşti” susţine de peste un deceniu Campania Umanitară „Atelierul lui Moş Crăciun la ziarul BURSA”.

Arhiva revistei

 

2019

Ouă roşii, miei albi, pască rotundă ca o lună plină, iepuraşi făuritori de daruri, candele care luminează întunericul unor zile... sunt câteva dintre semnele plasate ritualic în jurul nostru, an de an, pentru ca toată lumea să fie pregătită pentru o mare sărbătoare. De cele mai multe ori suntem pregătiţi, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile materiale, palpabile, dar din păcate, uneori uităm esenţialul, legat de partea sufletească.

Apărută în: 24 Aprilie 2019

2018

Mai mult decât în alţi ani, în 2018 ne dorim, de Paşte, să fie primavară din toate punctele de vedere, nu doar calendaristic. Nu a fost o iarnă grea, din contră, dar s-a lasat dusă foarte greu şi, cum ultima impresie contează, dorinţa de a schimba registrul este foarte puternică.

Apărută în: 2 Aprilie 2018

2017

Paştele, marea sărbătoare a reînvierii, aflată anul acesta fix în mijlocul primăverii, ne dă posibilitatea să ne strângem la o masă alături de cei dragi - mulţi - puţini, după posibilităţile fiecăruia - să privim în oglinda sufletului, să vedem ce, unde, cum, când am greşit, ce am făcut bine şi să ne propunem să încercăm ca în următorul an să devenim mai buni, mai calmi, mai săritori, mai puţin încrâncenaţi.

Apărută în: 6 Aprilie 2017

2016

Indiferent unde se naşte un om, într-o iesle sau într-un palat, primul dar pe care îl primeşte este însăşi viaţa. Opţiunile ulterioare ale fiecăruia sunt infinite şi depind de foarte multe lucruri, inclusiv de locul în care s-a născut, dar un lucru este cert: o viaţă trăită în întuneric este o viaţă irosită!

Apărută în: 26 Aprilie 2016

2015

Cine are urechi să audă cuvintele esenţiale, ochi să vadă minunile simple ale vieţii şi inima deschisă către generozitate, nu poate să nu fie emoţionat în această perioadă a anului.
Nu e important să îţi zugrăveşti casa dacă printr-un colţ găseşti un pic de alb pentru suflet, un ou roşu şi o felie de pască servite cu dragoste şi întelegere alături de cei pe care îi iubeşti este tot ce îţi trebuie.

Apărută în: 7 Aprilie 2015

2014

Înconjuraţi de "corpuri de iluminat" artificiale avem nevoie, mai des decât ne închipuim, şi de lumină naturală. Dacă ştim cum să privim lucrurile, marea sărbătoare a Paştelui ne oferă cel puţin 2014 raze de lumină, care ne pot readuce bucuria în suflet.

Apărută în: 10 Aprilie 2014

2013

Miroase a bucurie, vine Paştele! Se aude clinchet de ouă roşii ca sângele, care se ciocnesc ritualic, în atmosferă s-a picurat cu graţie esenţă de bunătate autentică, iar feţele oamenilor încep să fie zugrăvite proaspăt cu lumină. Primăvara ne readuce la viaţă, miracolul reînvierii ne oferă prilej de bucurie, dar şi ocazia să reflectăm.

Apărută în: 23 Aprilie 2013

2012

Motivele de sărbătoare din viaţa unui om variază în funcţie de norocul, destinul sau felul de a fi al fiecăruia. Pe tabla plină de alb şi negru a vieţii există însă şi câteva piese fixe, Paştele fiind unul din reperele anuale de care ar fi bine sa ţinem seamă.

Apărută în: 5 Aprilie 2012

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
hidroelectrica.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6699
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1198
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7698
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.5697

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo