Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

CARMINA GAL, ANA HOTELS:"Estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 7%, pentru hotelurile din Poiana Braşov"

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare /

Carmina Gal, ANA HOTELS

Carmina Gal, ANA HOTELS

"Avem un grad mediu anual de ocupare de 75%", a spus Carmina Gal  

Cifra de afaceri a celor trei hoteluri din Poiana Braşov deţinute de Grupul Ana Hotels, respectiv Bradul, Sport şi Poiana, se va ridica la 6,5 milioane de euro, în acest an, cu 7% mai mare faţă de cea din 2018, a spus la începutul acestei săptămâni Carmina Gal, director general al complexului din staţiunea montană, în cadrul unei discuţii cu presa.

Carmina Gal a declarat: "Turiştii vin către o destinaţie pentru beneficiile pe care aceasta le oferă şi cu cât sunt mai multe opţiuni de cazare şi agrement, cu atât destinaţia va fi mai cautată. Pe de altă parte, faima unei destinaţii determină investitorii să vină cu lucruri noi, cu locaţii moderne".

Hotelurile Bradul şi Sportul sunt de patru stele şi au 160 de camere, iar hotelul Poiana, de trei stele, are 53 de camere.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a punctat că, gradul mediu de ocupare anual a celor trei hoteluri este de circa 75%, în timp ce în sezon se apropie de 100%.

"S-a schimbat foarte mult business-ul. Până acum, pentru noi era o provocare să umplem hotelurile în zilele de luni, marţi sau miercuri. Toţi turiştii individuali veneau în week-end. Dar, în acest an, lucrurile s-au schimbat foarte mult şi au început să vină corporaţii, în timpul săptămânii. Sigur că lunea sau marţea nu avem un grad de ocupare precum cel de vineri", a spus Carmina Gal.

Directorul Ana Hotels din Poiana Braşov a mai precizat: "Pentru sezonul de iarnă 2019 - 2020, în condiţiile în care s-a renunţat la vacanţa inter- semestrială (perioada 31 ianuarie - 10 februarie) estimăm o menţinere a cifrei de afaceri obţinute în sezonul de iarna trecută".

La nivelul întregului grup, care pe lângă unităţile din Poiana Braşov cuprinde hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti şi Europa din Eforie Nord, se preconizează o creştere în acest an a cifrei de afaceri de 10%, faţă de cea din 2018, a adăugat Carmina Gal.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS