Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Şcolare, în judeţele Vâlcea şi Gorj

G.D.
Companii / 31 martie

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Şcolare, în judeţele Vâlcea şi Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat astăzi, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Şcolare, conform unui comunicat remis redacţiei. Acţiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomşani şi Foleştii de Sus, din judeţul Vâlcea şi elevilor din satele Bolboasa, Bălăceşti, Bolboşi şi Valea, din judeţul Gorj.

Potrivit sursei citate, campania Ziua Meselor Şcolare constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, copiii mai primesc din partea companiei şi câte un set de rechizite şcolare. "Campania Ziua Meselor Şcolare este o iniţiativă prin care Grupul Carmistin îşi propune să se implice tot mai mult în viaţa comunităţilor locale în care activează, contribuind, în acest fel, la cultivarea binelui comun în societate, prin grija faţă de ceilalţi şi, mai ales, prin grija faţă de copii. Vom extinde treptat această campanie şi în alte localităţi în care activăm", a declarat Cristina Popa, director general adjunct Carmistin.

"Ziua Meselor Şcolare a debutat astăzi în şcoală noastră şi este o bucurie pentru noi că am fost selectaţi pentru această campanie, care are ca scop educarea copiilor pentru o alimentaţie sănătoasă, având în vedere că La Provincia este un producător local de produse sănătoase. Elevii noştri au primit cu multă bucurie o masă caldă şi rechizite şcolare", a declarat, la rândul său, Dl. Tudor Liviu Bogdan, profesor la Şcoala Gimnazială Tomşani.

Susţinerea comunităţilor, prin derularea de acţiuni punctuale de sprijin social, reprezintă o preocupare constantă la nivelul companiei, inclusiv în relaţia cu angajaţii. În judeţul Vâlcea, de exemplu, unde Carmistin are cea mai numeroasă

forţă de muncă, Grupul derulează, de câţiva ani, un program de sprijin pentru copiii angajaţilor, în cadrul unui centru educaţional de tip after-school. În jur de 30 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani, îşi desfăşoară, în spaţii special amenajate, activităţile de după şcoală, fiind asistaţi la teme de cadre didactice, angajate de companie. Copiii au asigurate, de asemenea, mesele şi transportul, se menţionează în comunicat.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro