CARTEL ALFA ŞI BNS ACUZĂ PARTIDUL DE GUVERNĂMÎNT: PSD "fură" sindicalişti independenţi prin intermediul "CNSLR - Frăţia"

SORIN BARARIU
Ziarul BURSA #Politică / 23 ianuarie 2004

Partidul de guvernămînt îi momeşte pe liderii sindicali cu posturi de parlamentari pentru ca aceştia să-şi înscrie organizaţiile pe care le reprezintă în Confederaţia CNSLR - Frăţia, au afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii confederaţiilor sindicale Cartel Alfa şi CSDR. Aceştia au dat ca exemplu cazul fostului preşedinte al federaţiei Ceres, Gheorghe Iones-cu, care este acuzat de destabilizarea mişcării sindicale prin solicitarea anulării afilierii de la CNS Cartel Alfa în vederea afilierii la CNSLR Frăţia, organizaţie care a semnat anul trecut un acord de colaborare cu PSD.

"Mirajul Parlamentului atrage în continuare lideri dornici de a obţine avantaje personale pe seama mandatului încredinţat cu bună ştiinţă de membrii de sindicat", susţine Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară (FSIA), afiliată la CSDR.

Liderul FSIA a arătat că o situaţie asemănătoare se întîlneşte în cadrul CSDR la Federaţia Naţională a Sindicatului din Industria Alimentară. Aici fostul lider sindical Neagoe Daniel a fost înlocuit pentru încălcarea prevederilor statutare. "În prezent s-a afiliat la CNSLR Frăţia şi încearcă să racoleze sindicate din organizaţiile afiliate la alte confederaţii sindicale. Este trist că «Frăţia» primeşte oameni care au încălcat prevederile statutare ale organizaţiilor din care făceau parte", a mai afirmat Dragoş Frumosu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro