CARTEL ALFA ŞI BNS ACUZĂ PARTIDUL DE GUVERNĂMÎNT:  PSD "fură" sindicalişti independenţi prin intermediul "CNSLR - Frăţia"

SORIN BARARIU
Ziarul BURSA #Politică / 23 ianuarie 2004

Partidul de guvernămînt îi momeşte pe liderii sindicali cu posturi de parlamentari pentru ca aceştia să-şi înscrie organizaţiile pe care le reprezintă în Confederaţia CNSLR - Frăţia, au afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii confederaţiilor sindicale Cartel Alfa şi CSDR. Aceştia au dat ca exemplu cazul fostului preşedinte al federaţiei Ceres, Gheorghe Iones-cu, care este acuzat de destabilizarea mişcării sindicale prin solicitarea anulării afilierii de la CNS Cartel Alfa în vederea afilierii la CNSLR Frăţia, organizaţie care a semnat anul trecut un acord de colaborare cu PSD.

"Mirajul Parlamentului atrage în continuare lideri dornici de a obţine avantaje personale pe seama mandatului încredinţat cu bună ştiinţă de membrii de sindicat", susţine Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară (FSIA), afiliată la CSDR.

Liderul FSIA a arătat că o situaţie asemănătoare se întîlneşte în cadrul CSDR la Federaţia Naţională a Sindicatului din Industria Alimentară. Aici fostul lider sindical Neagoe Daniel a fost înlocuit pentru încălcarea prevederilor statutare. "În prezent s-a afiliat la CNSLR Frăţia şi încearcă să racoleze sindicate din organizaţiile afiliate la alte confederaţii sindicale. Este trist că «Frăţia» primeşte oameni care au încălcat prevederile statutare ale organizaţiilor din care făceau parte", a mai afirmat Dragoş Frumosu.

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb