Chirurgul plastician francez Gilbert Zakine vine să înfrumuseţeze româncele

Loredana Dumitraşcu
Companii #Sănătate / 9 septembrie 2014

Cunoscutul chirurg plastician Gilbert Zakine, membru al Boardului European de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, va opera din octombrie şi la Bucureşti, într-un parteneriat cu clinica medicală Inimed, condusă de omul de afaceri Peter Nadig. Domnia sa va lucra într-o echipă condusă de dr. Gabriela Cozmanciuc, fondator şi director medical al clinicii.

Prin prezenţa sa lunară în România, chirurgul speră să le ofere pacienţilor români şansa la operaţii estetice şi de reconstrucţie la nivelul celor din Franţa, menţionând: "Pacienţii români vor avea acces la toată gama de operaţii estetice - de la rinoplastii, şi liposucţii la abdominoplastii - dar şi de intervenţii reparatorii sau reconstructive în cazuri grave". Conform dr. Zakine, chirurgii plasticieni din Franţa îţi concentrează eforturile pe obţinerea unor rezultate cât mai naturale şi pe disimularea cicatricilor.

Dacă, în Franţa, pacienţii care au rămas cu deficienţe în urma unor accidente sau boli primesc operaţiile de reconstrucţie în baza asigurărilor medicale, la noi în ţară, conform dr. Cozmanciuc, statul nu suportă cheltuielile pentru acest gen de intervenţii.

În ceea ce priveşte rezultatele financiare ale Inimed, directorul medical a declarat că nu a făcut un bilanţ al acestora, clinica fiind abia la un an de la inaugurare, având o investiţie amplă în aparatură medicală.

Doctorul Zakine va începe din octombrie intervenţiile chirurgicale, programate fiind în mare parte operaţii de rinoplastie.

Domnia sa a menţionat că şi bărbaţii au început să apeleze la acest gen de intervenţii, având un procent de 5-10% dintre pacienţi de sex masculin. De asemenea, chirurgul plastician susţine că nu va fi niciodată de acord să facă o operaţie despre care ar considera că ar avea rezultate inestetice sau nesigure pentru pacient şi recunoaşte că, de-a lungul carierei, a realizat şi operaţii gratis, atunci când pacienţii nu şi le puteau permite.

Cea mai neobişnuită cerere primită de dr. Zakine în materie de operaţii estetice a venit din partea unei paciente de 87 de ani. Pacienta, la îndemnul nepoţilor, dorea să scape de riduri.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro