ICT

Claudia Ionescu, validată de ASF în funcţia de membru al CA al BVB

Andrei Stan
Piaţa de Capital / 19 iulie 2017

Claudia Ionescu, validată de ASF în funcţia de membru al CA al BVB

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a validat-o, în cadrul şedinţei de astăzi, pe Claudia Gabriela Ionescu în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), informează un comunicat de presă al ASF.

ASF a mai decis astăzi: validarea Ioanei Stan şi a lui Florin-Darius Cipariu şi Silviu Turc în funcţia de administratori ai Depozitarului "Sibex" S.A.; numirea Mihaelei Carmen Prisacariu în calitate de conducător al SSIF "Blue Rock Financial Services" S.A.; autorizarea Annei-Marie Mancaş şi a lui Ioan Vreme şi Dragoş Mihai Neamţu în funcţia de membri ai Directoratului "Generali" Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.; înregistrarea caracteristicilor societăţii "Ropharma" S.A. Braşov ca urmare a fuziunii prin absorbţie a societăţilor "Imav Pharm" S.R.L., Farmacia "Ecofarm" S.R.L., "Campanula Farm" S.R.L şi Farmacia "Tesa" S.R.L.; avizarea/înregistrarea ca specialist constatare daune a unui număr de 536 de persoane fizice; avizarea a opt agenţi şi retragerea avizelor pentru alţi douăzece şi opt agenţi care desfăşoară activităţi de marketing pentru fondurile de pensii facultative şi administrate privat.

Tot în cadrul şedinţei de azi, ASF a aprobat Proiectul de Normă pentru punerea în aplicare a Sistemului de raportare contabilă la 30 iunie 2017 a societăţilor din domeniul asigurărilor (Norma va fi transmisă pentru publicare Monitorului Oficial al României) şi modificarea Normei nr. 2/2013 privind calculul actuarial al contribuţiei anuale datorate de administratorii de fonduri de pensii private Fondului de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private (FGDSPP) (Proiectul normei va fi postat pe www.asfromania.ro, pentru consultare publică, timp de 15 zile).

ASF a mai avizat Instrucţiunea Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) nr. 2/2017 privind întocmirea şi depunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2017 de către FGA, precum şi Proiectul de Regulament pentru modificarea şi completarea unor regulamente ale Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi pentru instituirea unor măsuri (Regulamentul va fi transmis pentru publicare Monitorului Oficial al României).

De asemenea, Consiliul Autorităţii a mai aprobat: analiza asupra stabilităţii financiare a Societăţii de Asigurare Reasigurare "City Insurance" S.A., sancţionarea societăţii "Verglaser Broker de Asigurare" S.R.L. cu retragerea autorizaţiei de funcţionare având în vedere că societatea nu mai îndeplineşte condiţiile de autorizare, precum şi sancţionarea Preşedintelui Consiliului de Administraţie al societăţii "Unirea Shopping Center" S.A. pentru nerespectarea obligaţiei dispuse prin Decizia ASF nr. 33/12.01.2017.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro