Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

COMUNICAT DE PRESĂ:Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont

V.D.
Piaţa de Capital /

Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont

Depozitarul Central se alătura evenimentului "World Investor Week" organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), la iniţiativa Organizaţiei Internaţionale a Reglementatorilor de Valori Mobiliare (IOSCO) şi continuă astfel demersul său de promovare a serviciilor financiare menite să conducă la creşterea gradului de informare a deţinătorilor de acţiuni.

În cadrul acestui eveniment, Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont deţinătorilor de instrumente financiare prezenţi la sediul instituţiei, în data de 3 octombrie 2018, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre. .

"Un domeniu într-o dinamică ascendentă, aşa cum este piaţa de capital românească în acest moment, este cea mai puternică motivaţie a echipei Depozitarului Central pentru a saluta, susţine şi participa activ în cadrul acestui eveniment. World Investor Week este deja o tradiţie pentru piaţa de capital din România şi ne bucurăm că putem participa la astfel de demersuri care consolidează incontestabil educaţia financiară şi celebrează cea mai importantă investiţie: conştientizarea beneficiilor care derivă din calitatea de acţionar. Astfel, miercuri, 3 octombrie 2018, între orele 9.00-16.30, Depozitarul Central va oferi extrase de cont celor interesaţi să afle dacă au deţineri în cadrul companiilor listate la Bursa de Valori Bucureşti. Documentele se eliberează în mod absolut gratuit pe parcursul întregii zile, exclusiv celor care vor avea asupra lor un act de identitate în original", a declarat Silvia Buicănescu, director general al Depozitarului Central.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acționari din țară cum ar putea obține contra cost,banii de pe dividende. CNP1410826240035

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

05 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8336
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0757
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3448
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.2285

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie