CONFERINŢA "BUSINESS ŞI ANTREPRENORIAT"Andreea Negru, ADAA: "Antreprenorii trebuie să fie proactivi în derularea business-ului"

G.M.
Ziarul BURSA #Companii / 5 mai

Andreea Negru

Andreea Negru

Business-ul şi antreprenoriatul reprezintă motorul economic al lumii moderne şi cheia spre creşterea economică şi inovaţie, antreprenorii fiind creatori de locuri de muncă, generatori de venituri şi inovatori, susţine Andreea Negru, fondatorul Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA).

"Antreprenorii sunt cei care îşi asumă riscuri şi îşi dezvoltă ideile într-un mediu competitiv, cu schimbări legislative de cele mai multe ori inopinate, marcat de incertitudine şi strategie. În lumea de astăzi, succesul în business şi antreprenoriat este adesea legat de capacitatea de a fi flexibil şi de a se adapta rapid la schimbările pieţei şi la cerinţele consumatorilor. Cu toate acestea, nu este suficient doar să te adaptezi; trebuie să fii proactiv şi să cauţi mereu noi oportunităţi şi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi businessul. Antreprenorii şi companiile pot avea un impact pozitiv asupra societăţii, prin crearea de locuri de muncă, inovare şi dezvoltarea economiei", a spus Andreea Negru.

Ea s-a referit şi la rolul educaţiei în formarea viitorilor antreprenori şi profesionişti şi a susţinut că tinerii de astăzi nu sunt pregătiţi pentru meseriile viitorului.

În ceea ce priveşte rolul femeilor în antreprenoriatul din ţara noastră, Andreea Negru a afirmat că, spre deosebire de alte domeniu, mediul de business este unul în care egalitatea de gen este respectată şi că există o foarte bună colaborarea între antreprenorii femei şi antreprenorii bărbaţi, care în dese rânduri s-a concretizat în dezvoltarea unor afaceri de succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb