CONFERINŢA "BUSINESS ŞI ANTREPRENORIAT"Cristian Ioniţă, Publyo: "Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect"

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Companii / 5 mai

Cristian Ioniţă

Cristian Ioniţă

"Multe persoane deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit"

Chat GPT ajută destul de mult mediul de afaceri dacă este folosit corect, dar nu trebuie abuzat de el pentru că altfel companiile îşi pierd forţa de muncă, a spus Cristian Ioniţă, Digital Media Planner/Buyer, în cadrul Publyo.

Cristian Ioniţă a afirmat: "Noi în platformă folosim Chat GPT în două direcţii. Odată pentru a genera conţinut mai rapid. În momentul de faţă putem să generăm un articol de 1.500 de cuvinte într-un timp de până la două minute, ceea ce era imposibil cu copywriter (...). De asemenea, putem să creăm media planuri în mai puţin de două minute, ceea ce în perioada post Chat GPT era imposibil. Dura şi o zi crearea unui media plan pentru un client. Pe noi digitalul ne ajută foarte mult, este ceva fenomenal. Dar, cum spuneam, nu trebuie să neglijăm oamenii cu care lucrăm, să ne apucăm să dăm oamenii afară doar de dragul de a aduce tehnologie şi de a face mai mult profit. Pentru că, în acest moment, nu ştim exact unde ne va duce această tehnologie. Trebuie să o folosim dar fără să abuzăm de ea".

În opinia sa, multe afaceri se închid foarte repede pentru că nu au un plan de afaceri bine definit, ceea ce este necesar şi pentru accesarea fondurilor europene.

"Am lucrat pe proiecte, pe fonduri europene. Sunt multe persoane care deschid o afacere astăzi şi o închid mâine, pentru că nu au un plan de afaceri bine definit. Mulţi vor să ia bani astăzi şi să se îmbogăţească mâine. Din păcate lucrurile nu funcţionează aşa. Ca în orice afacere, înainte să iei bani ca să dezvolţi, ai nevoie de un plan de afaceri bine definit. Iar media are un un rol important şi ar trebui să informeze mai mult antreprenorii în această zonă", a spus Cristian Ioniţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb