CRISTIAN BOROZAN, PREŞEDINTELE PMI ROMANIA CHAPTER:"Managementul de proiect - tot mai important în economiile noastre"

V.G.
Companii / 27 septembrie

Cristian Borozan, Preşedintele PMI Romania Chapter

Cristian Borozan, Preşedintele PMI Romania Chapter

PMI Romania Chapter aniversează 20 de ani de activitate

Project Management Institute Romania (PMI Romania Chapter), parte a celei mai importante asociaţii profesionale pentru managementul proiectelor la nivel global, aniversează 20 de ani de activitate în România, arată un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, în mod colectiv, profesioniştii de la PMI promovează managementul de proiect şi profesia de manager de proiect în toate sectoarele economiei, în mediul de afaceri şi mediul academic, prin crearea unui nivel profesional de cunoaştere şi aplicare a metodelor şi metodologiilor specifice pentru obţinerea de rezultate benefice atât pentru afaceri, cât şi pentru comunitate şi societatea civilă.

Conferinţa aniversară cu tema "I am Romanian PM" va avea loc la Bucureşti, în data de 30 septembrie 2022, la Hotelul Novotel şi reuneşte reprezentanţi din sfera guvernamentală alături de cei din mediul academic şi privat, în cadrul unor discuţii aplicate despre importanţa managementului de proiect ca profesie şi ca metodă pentru implementarea proiectelor în România, cât şi despre cultura de manager de proiect, acceptare, aplicare şi învăţare continuă.

"Managementul de proiect joacă un rol din ce în ce mai important în economiile şi comunităţile noastre şi ne permite să modelăm un viitor mai bun şi mai durabil. Fără manager de proiect, echipele şi beneficiarii sunt expuşi unui management haotic cu obiective neclare, lipsă de resurse, planificare nerealistă, risc ridicat, livrabile ale proiectelor de calitate îndoielnică. Managementul de proiect, adesea, pune laolaltă oameni cu talente diferite, formează echipe performante, motivate, care cred în realizarea proiectelor, înteleg că munca lor este apreciată şi contează, astfel încât vor face tot posibilul să livreze valoare adăugată sporită", a declarat Cristian Borozan, Preşedinte PMI Romania Chapter.

PMI Romania Chapter este o organizaţie subsidiară a PMI şi are ca scop pregătirea organizaţiilor şi a oamenilor pentru a lucra mai inteligent într-o lume dinamică şi în continuă schimbare, aplicând principii de project management, se mai arată în comunicat.

"Managementul proiectelor este important pentru alinierea strategică, asigurarea leadership-ului, planificarea acţiunilor şi, nu în ultimul rând, supravegherea continuă şi împărtăşirea bunelor practici. Ca urmare, îi invităm pe toţi cei care au contribuit la dezvoltatea acestei comunităţi să participe la evenimentul nostru aniversar, unde vom pune în lumină proiecte cu impact naţional, care contribuie la o dezvoltare susţinută a economiei româneşti şi a mediului social", a concluzionat Preşedintele PMI Romania Chapter.

PMI este reprezentat în întreaga lume prin filiale locale conduse de voluntari şi este un hub pentru managementul proiectelor.

Prin colaborare, educaţie şi cercetare la nivel global, PMI reuneşte peste trei milioane de profesionişti din întreaga lume, pregătindu-i pentru "project economy": economia centrată pe proiecte. Project Management Institute (PMI) are mai mult de 300 de comunităţi locale în 214 ţări şi teritorii din lume, 650.000 membri şi 14.000 voluntari, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9207
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro