CU PRIMA COMPANIE DE MARKETING ŞI PR DEDICATĂ TURISMULUI,Antreprenorul Răzvan Pascu îşi propune venituri de aproape 100.000 de euro, în 2013

MIHAELA DALAR STANCA
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 14 februarie 2013

Răzvan Pascu

Răzvan Pascu

Travel Communication România, companie care se dedică activităţilor de PR şi marketing din industria turismului şi ospitalităţii în ţara noastră, a fost lansată oficial, ieri. Fondatorul firmei, Răzvan Pascu, cu o experienţă de circa şapte ani în comunicare şi turism, estimează venituri cuprinse între 80.000 de euro şi 100.000 de euro, pentru activitatea companiei din acest an.

Cu o investiţie mică pentru startul afacerii (n.r. buget alocat închirierii sediului şi dezvoltării site-ului), de aproape 5.000 de euro, antreprenorul îşi propune să promoveze jucătorii din industria turismului - agenţii de turism, companii aeriene, regiuni turistice, hoteluri şi resorturi, fie din România, fie din afara ţării, care doresc să fie vizibili în faţa publicului din ţara noastră.

Air France-KLM, TUI Travel şi Happy Tour - clienţii firmei

Răzvan Pascu a declarat: "Prin proiectele de comunicare realizate, Travel Communication România îşi propune să alinieze activitatea companiilor autohtone din turism noilor tendinţe în domeniu, la nivel global: importanţa crescută a online-ului în decizia cumpărătorilor (62% dintre cumpărătorii de pachete turistice se documentează online înainte de a achiziţiona o vacanţă); creşterea influenţei Social Media în alegerea unui agent de turism (10% dintre consumatori şi-au schimbat agentul de turism în urma impresiilor citite pe bloguri), dar şi în alegerea unei destinaţii de vacanţă (52% dintre consumatori şi-au schimbat planurile de vacanţă în urma documentării online)".

Compania a realizat deja câteva proiecte de comunicare, printre partenerii săi numărându-se agenţii de turism, companii aeriene şi un lanţ hotelier internaţional: Air France-KLM, TUI Travel, Hyatt Regency Thessaloniki şi Happy Tour.

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Companii

Citeşte toate articolele din Companii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro