Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

CUSTODELE COROANEI: "Suntem pentru reconciliere naţională, pentru asta a luptat tatăl meu"

T.T.
Cultură /

Principesa Margareta şi principele Radu (Sursa foto: Twitter)

Principesa Margareta şi principele Radu (Sursa foto: Twitter)

Familia Regală doreşte o "reconciliere naţională", acesta fiind obiectivul pentru care a luptat Regele Mihai, afirmă Custodele Coroanei Române, Margareta, într-un interviu acordat Agerpres.

În acelaşi interviu, Principele Radu declară că atunci când ţara este mai divizată, Coroana iese mai mult în evidenţă, fiind "singura care menţine un anume echilibru".

"Regele Mihai şi-a câştigat în ultimii ani un fel de adoraţie din partea oamenilor. S-a bazat mult pe contrast. Când toată lumea ţipa, el tăcea. Când toată lumea era subiectivă, el era bun cu toţi şi îi înţelegea pe toţi. Nu se poate ca acest lucru să nu meargă în sufletul românilor, pentru că românii văd. Noi credem că ei sunt orbi, dar ei văd perfect, mult mai mult decât credem noi. Şi contrastul acesta a fost mult în favoarea Coroanei, în ultimii ani", spune principele.

De asemenea, Familia Regală vorbeşte în interviu despre modul în care promovează în lume interesele ţării noastre, dar şi ale Republicii Moldova.

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu se află, săptămâna aceasta, în vizită în Franţa, unde au incluse în agendă întâlniri cu reprezentanţi ai Preşedinţiei, Ministerului de Externe şi Crucii Roşii.

În debutul vizitei, cei doi au participat la deschiderea unei expoziţii dedicate Reginei Maria, la Reims.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS