Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor - cooptat în conducerea SIF Transilvania

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 24 noiembrie 2017

Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor - cooptat în conducerea SIF Transilvania

Consiliul de Supraveghere al SIF3 Transilvania l-a cooptat, ca membru provizoriu, pe Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

SIF3 Transilvania a anunţat, în septembrie, că domnul Cristian Mihalcea, ales în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere de către Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 28 aprilie 2017, a solicitat, în instanţă, anularea deciziilor Autorităţii de Supraveghere Financiară, prin care nu a fost avizat pentru conducerea SIF3.

În iulie, ASF a avizat numirea lui Szabo Ştefan, Luţac Gheorghe, Frăţilă Constantin, Carapiti Dumitru, Andănuţ Crinel - Valer şi Petria Nicolae în calitate de membri ai Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania.

Acţionarii SIF3 Transilvania sunt convocaţi, pe 15 decembrie, să aprobe un program de răscumpărare de maxim 1% din acţiuni. Destinaţia programului este reducerea capitalului social.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Gata! M-am scos! Detin niste actiuni la SIF3. Neinspirat cand le-am achizitionat. Pierdere mare! Doar Fercala o duce bine. Nu se da dus de la conducere SIF3. E acolo inca de la nastere. Nasterea Sif-lui! Acu, in sfarsit, dupa ce vine si Don Paul, revine speranta. De castig! Apropo, care Asociatie? Ca brokerii sunt pe cale de disparitie de bine ce le merge. Dar nu-i bai! Lui Don Paul ii merge bine. Doar suge de la atatea tate!

  1. Si o sa mai suga in continuare.

   Uitate ca este in CA si la BVB si nimic sub clar de luna.

   Deci. 

   Comparativ cu toate celelalte SIF-uri, SIF 3 NU ARE RANDAMENT cel puțin în ultimii 2-3 ani (se tot învârte între 0,2400 - 0,2500). Cât despre managementul SIF 3, pe lângă faptul că este foarte slab, mai putem adăuga lipsa de viziune(fără prezent și viitor), strategiile de dezvoltare sunt o glumă proastă iar întrebarea mea este - ce poate face acest Dan Paul? Răspuns: NIMIC 100%.

   Corect, ai dreptate. Randamentul sau performanța SIF 3 = MOARTE CLINICĂ.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro