DEZBATEREA NOULUI COD FISCAL / MĂDĂLINA RACOVIŢAN, CONSILIUL INVESTITORILOR STRĂINI"Milităm pentru plafonarea tuturor contribuţiilor sociale"

A.V.
Ziarul BURSA #Macroeconomie /

"Milităm pentru plafonarea tuturor contribuţiilor sociale"

România încă este foarte atractivă pentru investitorii străini, afirmă doamna Mădălina Racoviţan, reprezentant al Consiliului Investitorilor Străini (CIS), arătând că unul dintre factorii de interes al acestora este capitalul uman din ţara noastră.

Domnia sa a declarat: "Am militat pentru schimbări, pentru modificări legislative. Cele din domeniul fiscal sunt de interes pentru investitorii străini. CIS a militat foarte mult pentru plafonarea şi reducerea contribuţiilor sociale".

Conform spuselor oficialului CIS, reprezentanţii organizaţiei se pronunţă, în continuare, pentru micşorarea contribuţiilor sociale. "CIS nu poate sugera care ar fi nivelul rezonabil al cotelor contribuţiilor sociale, însă ne dorim plafonarea tuturor acestor contribuţii", a afirmat Mădălina Racoviţan.

Reprezentantul CIS a menţionat că modificările propuse de autorităţi în privinţa Codului Fiscal cuprind "măsuri binevenite", în majoritate, dar mai sunt multe lucruri de clarificat şi modificat în materie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS