DIN MARTIE 2023Salariile angajaţilor Petromidia vor fi majorate

V.G.
Companii / 6 decembrie 2022

Salariile angajaţilor Petromidia vor fi majorate

În cursul acestei dimineţi, un grup de angajaţi de pe platforma Petromidia a refuzat să intre la lucru, solicitând majorarea salarială, în contextul desfăşurării negocierilor colective care au avut loc între Societate şi reprezentanţii salariaţilor, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Având în vedere contextul economic actual şi lipsa de predictibilitate a pieţei produselor petroliere, Societatea a fost de acord cu plata unei prime nete, în această săptămână, care să acopere inflaţia pentru perioada decembrie 2022 - februarie 2023 şi a propus reprezentanţilor salariaţilor reluarea negocierilor colective în luna februarie a anului următor. Această propunere a fost refuzată de reprezentanţii salariaţilor.

Potrivit sursei citate, nu a fost afectată activitatea de producţie a rafinăriei Petromidia, nici livrările de produse petroliere către partenerii şi clienţii săi.

Pentru a evita afectarea producţiei petroliere şi distribuţia produselor finite într-un context geopolitic extrem de nefavorabil şi de tensionat, în ciuda unui demers al salariaţilor care nu a respectat dispoziţiile legale, Societatea a fost de acord, astăzi, să îşi asume majorarea salariilor în cuantumul solicitat de reprezentanţii salariaţilor, începând cu 1 martie 2023.

Conducerea companiei, împreună cu reprezentanţii Grupului KMG International (Rompetrol), poartă un dialog susţinut cu reprezentanţii sindicatelor de pe platforma Petromidia, pentru a găsi împreună o soluţie viabilă ambelor părţi şi a păstra dialogul social în cadrul legal aplicabil, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Adica or sa zica ca vor da afara din angajati!

    s c cret 

    Angajatilor care au mai ramas...

    le mareste Kaz Munai leafa. Cu 500 ron.

    Jalnic. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro