Abonament gratuit

DISTRIGAZ SUD REŢELE:Alimentarea cu gaze, sistată vineri la 1.600 de clienţi din Sectorul 2 al Capitalei

D.F.
Miscellanea /

Alimentarea cu gaze, sistată vineri la 1.600 de clienţi din Sectorul 2 al Capitalei

Distrigaz Sud Reţele a sistat vineri, începând cu ora 15:00, alimentarea cu gaze naturale pentru 1.600 de clienţi de pe strada Fabrica de Glucoză şi parţial pe strada Chefalului din sectorul 2 al Capitalei din cauza unei agresiuni asupra reţelei de distribuţie produsă ca urmare a lucrărilor efectuate de o altă companie.

"În urma unei agresiuni asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale produsă de către o companie terţă care efectua lucrări de săpătură mecanizată în Strada Fabrica de Glucoză, nr. 6-8, Sectorul 2, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 21 februarie, începând cu ora 15:00, pe respectiva stradă şi parţial pe Strada Chefalului. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.600 de clienţi casnici şi non-casnici", precizează Distrigaz într-un comunicat remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi să se realizeze în cursul acestei zilei.

"După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale", precizează reprezentanţii companiei.

Societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS