Dotări noi pentru Ministerul de Interne

G.M.
Ziarul BURSA #Companii #Apărare /

Dotări noi pentru Ministerul de Interne

Ministerul Afacerilor In-terne a demarat o campanie de modernizare a bazei auto şi a tehnicii pentru toate ramurile de activitate.

În urmă cu câteva zile, MAI a demarat achiziţia mai multor autotu-risme Renault, autoutilitare, autobuze, autovehicule şi motociclete pentru activitatea desfăşurată de poliţiştii din cadrul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Valoarea achiziţiei se ridică la 6,21 milioane de euro, fără TVA.

Pe lângă această procedură iniţiată de ministerul de resort, guvernul a aprobat, ieri, o ordonanţă de urgenţă pentru cumpărarea de către Inspectoratul General de Aviaţie a 22 de elicoptere şi un simulator de zbor pentru dotarea inspectoratelor care se ocupă de situaţiile de urgenţă.

Achiziţia celor 22 de aparate de zbor şi a simulatorului se va face din fonduri nerambursabile, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare, din care MAI beneficiază de aproximativ 600 de milioane de euro.

Tot ieri, compania Phillip Morris International a donat 1.210.720 de dolari Poliţiei Române, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea a două ambarcaţiuni de patrulare şi control, 20 de autoutilitare pentru transportul câinilor, 20 de câini din rasele ciobănesc german, ciobănesc olandez, ciobănesc belgian - malinois, springer spaniol şi labrador, patru vehicule tip ATV, patru videocamere termale cu obiective pentru detecţie la distanţe mari, 20 de containere tip cuşcă pentru câini, truse veterinare, echipamente de protecţie pentru poliţiştii de la Transporturi, dar şi mostre de tutun pentru an-trenamentul câinilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS