E-Distribuţie Dobrogea a finalizat lucrările de extindere a reţelei de energie electrică în Năvodari.

S.B.
Companii / 27 iulie

E-Distribuţie Dobrogea a finalizat lucrările de extindere a reţelei de energie electrică în Năvodari.

E-Distribuţie Dobrogea, operatorul de distribuţie a energiei electrice parte a grupului Enel, a finalizat lucrările de extindere cu peste 4,4 kilometri a reţelei de energie electrică în cartierul Midia Sat din Năvodari, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Investiţia operatoului de distribuţie se ridică la peste 1 milion de lei, la care se adaugă costurile suportate de Primăria Năvodari. În cursul acestui an, E-Distribuţie Dobrogea are în derulare, în colaborare cu autorităţile locale, lucrări similare de extindere a reţelei, în alte trei localităţi din judeţul Constanţa,

În urma investiţiei, liniile de medie tensiune au fost extinse cu peste 1,7 kilometri, iar cele de joasă tensiune, cu aproximativ 2,6 kilometri, traseul reţelei din cartierul Midia Sat fiind unul exclusiv subteran. Proiectul deserveşte 275 de noi abonaţi.

Lucrările au presupus şi instalarea a două posturi de transformare şi a 116 cutii de distributie. E-Distribuţie Dobrogea dispune, în prezent, de o reţea totală de medie tensiune de 66,2 km în unitatea administrativ teritorială Năvodari.

"E-Distribuţie Dobrogea continuă proiectele de extindere a reţelei electrice pentru a veni în sprijinul clienţilor şi a răspunde nevoilor acestora. Cartierul Midia Sat are un ritm alert de dezvoltare, iar consumatorii din zonă pot conta pe o reţea electrică modernă şi rezilientă. În plus, prin implementarea liniile electrice exclusiv subterane, reducem gradul de expunere a acestora la intemperii şi, implicit, creştem siguranţa în alimentarea cu electricitate a clienţilor noştri", a declarat Mihai Ştirbulescu, director regiune E-Distribuţie Dobrogea.

E-Distribuţie Dobrogea urmează să finalizeze şi alte lucrări de extindere a reţelei de medie tensiune în judeţul Constanţa, în localităţile Poarta Albă, Cumpăna şi Iazu, în cursul acestui an,

În Dobrogea, E-Distribuţie are planificate, în 2021, investiţii de 176 de milioane de lei în modernizarea şi digitalizarea reţelelor electrice, inclusiv prin instalarea de contoare inteligente. Valoarea programelor de modernizare şi de mentenanţă a reţelei electrice din acest an se adaugă investiţiilor de 1,49 de miliarde de lei, realizate în total de E-Distribuţie Dobrogea în perioada 2006 - 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9488
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2297
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5605
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7938
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro