Echipa de Digital Marketing a Zitec a început colaborarea cu Zentiva

D.T.
Companii / 9 martie

Echipa de Digital Marketing a Zitec a început colaborarea cu Zentiva

Divizia de Digital Marketing Zitec a început în luna ianurie 2023 colaborarea cu Zentiva România, un producător de medicamente din România, conform unui comunicat remis redacţiei. Echipa Zitec va acţiona ca unul dintre partenerii pe zona de comunicare şi promovare în mediul digital, pentru o serie de produse din portofoliul Zentiva. Serviciile contractate includ Media Buying, SEO, producţie video, precum şi gestionarea conturilor de Social Media.

Potrivit comunicatului, primul proiect este demarat pentru brandul Eubiotic pentru care Zitec va fi responsabil de dezvoltarea unui website nou, modern, care să răspundă cerinţelor utilizatorilor atât din punct de vedere conţinut, cât şi experienţă de navigaţie. Ca bună practică, toate activităţile vor fi prestate în urma unei analize a pieţei şi generarea strategiei de digital marketing ce va fi aliniată la strategia generală de business a Zentiva România.

"Am găsit în echipa Zitec un partener strategic. Am decis începerea colaborării deoarece viziunile noastre în ceea ce priveşte relaţia brand - consumator converg în aceeaşi direcţie. Prin urmare, prin intermediul proiectelor pe care le vom demara împreună, ne dorim să oferim publicului nostru un nou mod de a privi interacţiunea cu un brand, ţintind, înainte de toate, către educarea consumatorilor. Consider că românii trebuie încurajaţi să se informeze corespunzător, îndeosebi când vine vorba de consumul suplimentelor alimentare", a declarat Daniel Petre, Head of CHC Marketing Zentiva România & Moldova.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu o companie farmaceutică, lider al pieţei de medicamente generice în România. Ne-am bucurat să vedem un interes atât de mare pentru tot ceea ce înseamnă serviciile de Digital Marketing şi deschiderea către o consolidare cât mai puternică a prezenţei din mediul online. Experienţa pe care o avem în domeniul Farma este un aspect care ne va avantaja puternic în ceea ce priveşte crearea şi implementarea unei strategii de marketing relevante pentru Zentiva", a declarat Dan Toma, Digital Marketing Director la Zitec.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9481
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5740
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6203
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.1510

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro