Egis a închiriat un spaţiu de birouri în clădirea de birouri America House

V.G.
Companii / 31 ianuarie

Egis a închiriat un spaţiu de birouri în clădirea de birouri America House

Egis, grupul multinaţional francez de inginerie a semnat un contract de închiriere în America House pentru 1.100 mp. Egis îşi va muta sediul din România în America House în vara anului 2023, arată un comunicat remis redacţiei.

"O trecere la birouri mai moderne şi mai ecologice a fost de mult aşteptată de angajaţii Egis în România şi ne bucurăm să facem acest upgrade, pe fondul unui an record de vânzări în 2022 şi a unei previziuni de creştere dinamică în continuare. Mutarea este un proiect incitant pentru personalul nostru, care a avut un mare merit în alegerea locaţiei şi care acum are un cuvânt important de spus în alegerea soluţiilor de amenajare. Aşteptăm cu nerăbdare să ne mutăm în vară şi să invităm clienţii şi partenerii noştri în acest spaţiu nou", declară James Hanson, Country Managing Director al Egis în România.

Prezentă în România din 1996, Egis oferă servicii de inginerie şi consultanţă în toată ţara, unde proiectează, supraveghează şi gestionează proiecte cheie de infrastructură complexe din punct de vedere tehnic. Domeniile de expertiză sunt drumurile, căile ferate, alimentările cu apă, energia şi mediul, dezvoltarea urbană, aviaţia, ingineria construcţiilor şi mediul.

"Îi urăm bun venit lui Egis, un cunoscut brand global de inginerie şi construcţii, în America House. Clădirea noastră de birouri este o comunitate vibrantă şi dinamică de profesionişti, cu accent pe colaborare şi inovaţie. Spaţiile noastre premium sunt concepute pentru a stimula creativitatea şi productivitatea, în timp ce diferitele noastre facilităţi le asigură condiţii optime de lucru. Avem încredere că Egis se va simţi ca acasă în noul lor spaţiu din America House şi va ajuta la diversificarea chiriaşilor din clădire. America House găzduieşte numeroase companii multinaţionale şi româneşti blue-chip, precum Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, Funcom, OLX, Schlumberger, Ţuca Zbârcea &Asociaţii, Fortim şi Ambasada Japoniei", a comentat David Hay, fondator şi CEO of ADD Value Management SRL.

Tranzacţia de închiriere a fost intermediată de CBRE, iar Ţuca Zbârcea - Asociaţii au asistat America House la contractul de închiriere, se precizează în comunicat.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

24 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9255
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5904
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9881
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6013
Gram de aur (XAU)Gram de aur294.2340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro