Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Elon Musk: "Tesla, în iadul logistic al livrărilor"

M.G.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Problemele companiei Tesla nu au la bază întârzierile din cadrul procesului de producţie, ci dificultăţile logistice pe care le presupun livrările, a scris duminică, pe Twitter, Elon Musk, directorul general al producătorului de autoturisme electrice, informează Reuters. Afirmaţia sa vine ca răspuns adresat unei plângeri privind întârzierea livrării şi arată: "Am trecut din iadul producţiei în iadul logisticii de livrare, dar această problemă este mult mai tratabilă. Facem progrese rapide. Ar trebui rezolvată curând". În trecut, Elon Musk a indicat că unii dintre clienţii Tesla se pot confrunta cu un timp de livrare mai îndelungat, din cauza unei creşteri semnificative a volumului de livrare a vehiculelor în America de Nord.

Capacitatea Tesla de a-şi atinge ţintele de producţie a influenţat preţul titlurilor companiei în trecut, iar compania încearcă să elimine ultimele probleme de producţie, conform sursei citate.

Compania a spus, în luna august, că se aşteaptă să producă 55.000 de sedanuri Model 3, în trimestrul al treilea.

Valoarea de piaţă a Tesla a scăzut cu peste 30% faţă de 7 august, atunci când directorul general Elon Musk a anunţat că doreşte să angreneze compania într-un proces ce prevedea o delistare, la un preţ de 420 dolari pe acţiune.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS