FAPT şi Groove Hour lansează "i-Tour Schi"

F. A.
Companii #Turism / 21 decembrie 2010

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România şi Groove Hour lansează "i-Tour Schi" mâine, la Braşov, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov (APDT Braşov). "i-Tour Schi" este cel mai amplu proiect de informare şi promovare turistică la nivel naţional, dedicat sporturilor de iarnă şi este susţinut de Ciuc Premium partener i-Tour, informează un comunicat remis redacţiei.

În sezonul de iarnă 2010-2011, 78 de pârtii omologate din 11 judeţe din ţară vor fi promovate pe pliante turistice prin intermediul proiectului naţional de informare şi promovare turistică i-Tour. Ele sunt puse gratuit la dispoziţia turiştilor în recepţii de hotel.

"Consider că proiectul I-Tour ne ajută să promovăm pârtiile de ski din ţară pentru o mai bună imagine a României ca destinaţie europeană de sporturi de iarnă, atât pentru turiştii români cât şi pentru cei străini", a declarat Corina Martin, Preşedinte Federaţia FAPT.

"Ne-am respectat angajamentul pe care ni l-am asumat faţă de turişti şi parteneri în sezonul estival din acest an şi am extins reţeaua de standuri Groove Hour cu 125 de puncte. Acum turiştii aflaţi în peste 30 de localităţi, din 11 judeţe vor beneficia de hărţi gratuite ale pârtiilor omologate, hărţi ale staţiunilor şi oraşelor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice importante, aflate la recepţie sau în centrele de informare turistică din zonă", a declarat Dragoş Paiu, Director de Marketing Groove Hour.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro