FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU SIBIUProvocare pentru artişti

O.D.
Ziarul BURSA #Cultură / 21 februarie

Provocare pentru artişti

Artiştii plastici şi nu numai au ocazia să se întreacă înainte de startul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Organizatorii lansează concursul naţional pentru selectarea afişului din 2022, care pe lângă recunoaşterea artistică aduce şi un premiu în bani. Cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 24 iunie - 3 iulie 2022, şi va avea o temă unică: "Frumuseţe/Beauty". În acest context, organizatorii celui mai longeviv festival al artelor spectacolului din România şi din lume, anunţă concursul naţional pentru afişul ediţiei din 2022. Concursul va avea un singur câştigător, desemnat de o echipă a organizatorilor festivalului. Pentru realizarea afişului, participanţii trebuie să se inspire din tema festivalului din acest an, "Frumuseţe/Beauty" şi să trimită o propunere constând în descrierea conceptului şi un vizual, până la data de 28 februarie.

Constantin Chiriac, preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi directorul general al Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu, a declarat: "Ediţia de anul trecut a fost cea mai complexă şi de succes din istoria festivalului. Astfel că în 2022 ne-am propus să o depăşim. Am arătat cum putem construi speranţa împreună cu milioane de iubitori ai artelor spectacolului din întreaga lume. Acum suntem gata să ne lăsăm uimiţi de puterea miraculoasă şi nelimitată a frumuseţii. Frumuseţea merge dincolo de estetică sau de o definiţie obiectivă sau subiectivă. Frumuseţea transcede barierele geografice şi culturale, iar dorinţa noastră de a fi martorii ei ne uneşte. Alături de bunătate şi adevăr, frumuseţea este unul din conceptele fundamentale ale înţelegerii naturii umane. În acest an ne dorim să ne recăpătăm bucuria de viaţă şi artă prin Frumuseţe. Astfel că ne deschidem mai mult către frumuseţe şi cu concursul naţional prin care sperăm să selectăm cel mai inspirat concept vizual pentru ediţia din acest an a festivalului. Suntem entuziasmaţi să primim propuneri diverse care să arate cât de bogată este înţelegerea frumuseţii şi cât de vie este dorinţa noastră de a o explora. Artele vor cunoaşte o nouă Renaştere şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este în fruntea acestei noi ere. Ne dorim să avem un festival în numele frumuseţii şi al libertăţii".

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, cu sprijinul Guvernului României prin Ministerul Culturii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Afacerilor Externe, Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Institutului Cultural Român şi a numeroşilor parteneri privaţi.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro