Revista BURSA Construcţiilor

FP: Distribuţiile rezultate din restituirea de capital încep pe 25 iulie

V.B.
Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 09 iulie 2014

Acţionarii Fondului Proprietatea (simbol: FP) înregistraţi în Registrul Acţionarilor Fondului la data de 30 aprilie 2014 sunt îndreptăţiţi să solicite de la orice sucursală a BRD - Groupe Société Générale (agentul de plată numit de FP) distribuţiile rezultate din restituirea de capital, care vor începe pe 25 iulie, conform unui comunicat remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Persoanele fizice pot solicita plăţile în numerar sau prin transfer bancar la orice sucursală BRD, trebuind să prezinte cartea de identitate sau paşaportul.

Atât persoanele fizice, cât şi cele juridice pot beneficia de plăţi prin transfer bancar, trebuind să completeze formularul de cerere de plată, acesta urmând a fi însoţit de documentele aferente indicate în formular. Formularul şi documentele anexe pot fi depuse personal la orice ghişeu BRD.

Acţionarii şi băncile-custode/SSIF-uri pot trimite documentele către BRD - GSG, Direcţia Titluri, prin poştă sau prin e-mail.

Documentele anexate formularului, transmise prin poştă de acţionarii cu domiciliul în România, trebuie să fie legalizate, iar cele anexate formularului, transmise prin poştă de acţionarii cu domiciliul în străinătate, trebuie să fie legalizate şi apostilate, se mai arată în comunicat.

Pe 25 iunie, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunţa că a avizat reducerea capitalului social al Fondului Proprietatea, prin diminuarea valorii nominale a acţiunilor şi distribuirea sumei cu care se reduce valoarea nominală în cuantum de 0,05 lei către acţionarii înregistraţi, proporţional cu participarea lor la capitalul social vărsat, potrivit unui comunicat remis redacţiei. ASF a avizat reducerea de capital, astfel încât, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 2/2014, plata va începe în data de 25 iulie 2014. "Subliniem că doar acţionarii înregistraţi ca atare în Registrul Acţionarilor Fondului la data de 30 aprilie 2014 sunt îndreptăţiţi să solicite plata distribuţiilor menţionate mai sus", transmitea Autoritatea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Artego

Curs valutar BNR

17 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9256
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0527
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7135
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.8982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro