IMOBILIARIUM: Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

F.D.
Companii / 28 septembrie

Locuinţele de calitate au devenit alegerea prioritară a bucureştenilor

Clientul rezidenţial şi-a modificat comportamentul de achiziţie în urma pandemiei, devenind mult mai educat şi selectiv în ultimii ani. Printre criteriile determinante, care nu erau prioritare anterior, se numără acum: zonă dedicată de lucru pentru amenajarea unui birou, terase mai mari ori spaţii verzi şi de recreere în cadrul ansamblului, arată Imobiliarium, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, bucureştenii interesaţi de achiziţia unui imobil rezidenţial caută suprafeţe mai mari, atât în interiorul locuinţei, cât şi din punct de vedere al teraselor, balcoanelor sau micilor curţi de la parter. Pe lângă criteriile individuale legate de buget, zonă sau acces, aceştia analizează şi experienţa dezvoltatorului, calitatea construcţiei sau beneficiile din interiorul ansamblului rezidenţial. Totodată, dezvoltatorii aleg cu atenţie şi zona în care construiesc, acesta fiind unul dintre cele mai importante criterii pentru clienţi.

Potrivit reprezentanţilor Imobiliarium, vizitatorul tipic se încadrează în media de vârstă 30 - 40 de ani şi dispune de un buget mediu spre ridicat. Investitorii în real-estate sunt un segment foarte activ de clienţi, care vizează o achiziţie imobiliară cu scopul de a-şi proteja capitalul de inflaţie, beneficiind, totodată, de potenţialul unor oferte bune regăsite în cadrul evenimentului. Atât clienţii finali, cât şi investitorii, sunt foarte bine informaţi, educaţi şi atenţi la detalii, cântăresc bine toate criteriile, opţiunile şi decid în consecinţă.

"Pentru a ne alinia la aşteptările tot mai ridicate ale clienţilor, Imobiliarium realizează un proces de selecţie al ofertelor prezente la târg, care să întrunească cele mai căutate criterii. În această ediţie avem expozanţi atât din Bucureşti, cât şi din împrejurimi şi zonele de vacanţă, ceea ce reflectă faptul că nu ne axăm pe o anumită arie geografică, ci alegem parteneriate cu dezvoltatori care oferă plus valoare calitativă. Totodată, la fel ca în fiecare ediţie, punem la dispoziţia clienţilor cele mai eficiente instrumente digitale, pentru a le crea o experienţă facilă şi inedită în cadrul evenimentului", a declarat Mihai Cima, organizator Imobiliarium.

Imobiliarium 2022 va avea loc în week-end-ul 14-16 octombrie, noutatea principală a ediţiei constând în noua locaţie a evenimentului - NORD Events Center by Globalworth, se mai arată în comunicat.

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro