Impact a achiziţionat acţiuni proprii de 0,33 milioane lei

A.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 iulie 2018

Impact Developer & Contractor (IMP) şi-a răscumpărat, în perioada 11 - 13 iulie, un număr de 385.617 de acţiuni proprii, la preţul unitar de 0,85 lei, pentru suma de 327.774,45 lei, informează emitentul printr-o notificare remisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Achiziţiile fac parte din programul aprobat de către acţionarii IMP pe data de 15 iunie 2017, privind răscumpărarea de către societate a cel mult 7 milioane de acţiuni, reprezentând maximum 2,52% din capitalul social, la preţul minim de 0,6 lei/acţiune şi un preţ maxim egal cu valoarea cea mai mică dintre (a) 1,5 lei şi (b) valoarea cea mai mare dintre preţul ultimei tranzacţii independente şi preţul cel mai ridicat din momentul respectiv al ofertei de achiziţionare. Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,5 milioane de lei, programul urmând să se deruleze pentru o perioadă de maximum 2 ani.

Acţiunile răscumpărate vor fi folosite parţial pentru alocarea către angajaţi şi/sau administratori şi/sau directori şi parţial în scopul anulării lor şi reducerii corespunzătoare a capitalului social.

La finalul săptămânii trecute, omul de afaceri Gheorghe Iaciu a devenit acţionarul majoritar al dezvoltatorului imobiliar, ajungând la o deţinere de 53,98% din capitalul social al emitentului, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul bursei.

În primele trei luni ale acestui an, acţiunile companiei ce activează în domeniul dezvoltării şi promovării imobiliarelor a înregistrat o pierdere de 0,35 milioane de lei, faţă de un profit de 1,76 milioane de lei, pentru aceeaşi perioadă a anului trecut.

Valoarea de piaţă a companiei este de aproape 236,19 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

16 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9482
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2041
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5494
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8091
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.3689

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro