Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

ÎN 2019:CICh Năvodari estimează venituri de peste 25 milioane euro

A.P.
Companii /

CICh Năvodari estimează venituri de peste 25 milioane euro

Combinatul de Îngrăşăminte Chimice (CICh) Năvodari Compania estimează venituri de peste 25 milioane euro, în 2019. Compania a investit aproape 150.000 de euro în vehicule electrice pentru transportul angajaţilor, renunţând la vehiculele pe bază de combustibil convenţional, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Compania a achiziţionat recent 4 autoutilitare care vor asigura transportul angajaţilor din localităţile limitrofe Combinatului de la Năvodari precum şi o staţie de încărcare electrică pentru autonomia totală a serviciului de transport.

Cezara Vişan, director executiv al combinatului, a declarat: "Reducerea emisiilor de carbon pentru protejarea mediului înconjurător este o preocupare constantă a investitorului companiei încă de la lansarea pe piaţa românească. În cei 20 de ani de activitate, investiţiile efectuate de noi, care au avut ca scop reducerea emisiilor poluante şi protejarea mediului, s-au ridicat la peste 2,5 milioane de euro. Înlocuirea flotei care asigură transportul personalului nostru de la Năvodari este o decizie în linie cu această politică, dar şi pentru că, în opinia noastră, acesta este viitorul. Dacă infrastructura ar permite şi ar exista suficiente staţii de încărcare în ţară, am înlocui toate maşinile companiei cu vehicule electrice".

Compania respectă toate normele de mediu, investiţiile pentru protejarea mediului înconjurător efectuate, începând din 2003 din surse proprii, reprezentând aproape o treime din totalul investiţiilor, se mai anunţă în comunicat.

CICh Năvodari a încheiat exerciţiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 106 milioane lei şi estimează pentru 2019 o creştere cu minim 5% a afacerilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS