Instagram va afişa mai multe reclame

S.B.
Companii / 5 octombrie 2022

Instagram va afişa mai multe reclame

După prima scădere a veniturilor trimestriale din istoria companiei, Meta vrea să redreseze corabia afişând mai multe reclame în propriile produse şi în special în Instagram, informează news.ro.

Instagram este deja împodobit cu foarte multe reclame în feed-ul principal, însă, platforma deţinută de Meta va afişa, în curând, reclame şi în cadrul altor secţiuni.

În primul rând, brandurile pot deja să cumpere reclame ce vor fi afişate în secţiunea Explore. Acestea se vor diferenţia de conţinutul obişnuit prin dimensiune, ocupând spaţiul a patru imagini.

În al doilea rând, vor apărea reclame şi în fluxul profilurilor personale, care nu trebuie confundat cu profilul propriu-zis. În fluxul unui profil personal se ajunge după ce se deschide o postare din cadrul unui profil şi se derulează în jos.

Instagram spune că va împărţi veniturile din reclamele afişate în fluxurile profilurilor personale cu unii dintre creatorii de conţinut, însă, nu oferă detalii în acest sens.

Compania a început să testeze un format mai scurt de reclame ce pot fi sărite pentru Reels. Acestea vor fi afişate la finalul unui clip şi pot avea între 4 şi 10 secunde.

Mai este testată o reclamă ce ia forma unui carusel de imagini cu derulare orizontală. Aceasta ar urma să fie afişată în partea de jos a clipurilor video din cadrul secţiunii Reels din Facebook.

Încercările Meta de a creşte veniturile produselor sale din reclame vin după ce compania a înregistrat, în al doilea trimestru al anului, prima scădere a veniturilor. Acestea au scăzut în T2 cu doar 1%, însă, Meta se aşteaptă la o scădere cuprinsă între 2% şi 11% pentru al treilea trimestru al anului.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro