Invitaţii la teatru şi vaccinare

O.D.
Ziarul BURSA #Cultură / 27 mai

Invitaţii la teatru şi vaccinare

Îmbinarea utilului cu plăcutul a reprezentat mereu o provocare. În cadrul maratoanelor de vaccinare se încearcă, oarecum, o astfel de împletire. Ministerul Culturii împreună cu Teatrul Naţional "Marin Sorescu" Craiova, Prefectura Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj şi Primăria Municipiului Craiova organizează în perioada 28 mai - 01 iunie 2021 Maratonul vaccinării. Centrul de vaccinare va funcţiona chiar în foaierul teatrului, în intervalul orar 10:00-24:00, iar tipul vaccinului este Pfizer-BioNTech. Rapelul se va putea face tot în incinta Teatrului Naţional Craiova, în perioada 18-22 iunie. Vaccinarea se face fără programare, doar prin prezentarea cărţii de identitate. Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Naţional "Marin Sorescu" Craiova a vorbit despre această iniţiativă: "Teatrul Naţional "Marin Sorescu" se alătură instituţiilor de prestigiu care participă deja la efortul generalizat de combatere a pandemiei de coronavirus. Artiştii a căror activitate a fost printre cele mai lovite de acest nefericit eveniment mondial, pun la dispoziţie sediul lor pentru ca tot mai mulţi oameni, care înţeleg raţiunea momentului, să poată găzdui pe durata a cinci zile o acţiune de vaccinare de amploare. Angajaţii din Teatrul Naţional "Marin Sorescu" înţeleg astfel să se pună în serviciul public, tocmai pentru ca un public cât mai larg să poată veni la spectacolele produse aici, în condiţii sanitare asigurate. Tuturor le dorim sănătate şi cât mai multe vizite la Teatrul Naţional!" Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu a vorbit despre necesitatea vaccinării: "Vaccinarea este singura soluţie de a ne întoarce la viaţa normală, la posibilitatea de a avea spectacole fără restricţii şi de a ne bucura de întâlnirile cu prietenii sau familia, fără stresul îmbolnăvirii. Doar împreună depăşim pandemia şi mă bucur că Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova s-a alăturat iniţiativei de a derula maratoane de vaccinare în instituţiSile din subordinea Ministerului Culturii". Personalităţi ale vieţii culturale şi sportive craiovene vor participa în calitate de voluntari la Maratonul vaccinării. Toate persoanele vaccinate în data de 28 mai 2021 vor primi o invitaţie de două persoane la Călătoria lui Dante, recital susţinut de Emil Boroghină în aceeaşi seară, de la ora 19:00. De asemenea toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare organizat la Teatrul Naţional Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Naţional Craiova.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Absolut sinistru sa amesteci cultura cu vaccinul totalitar al corporațiilor în același spațiu.

  1. esti timpit ? ar trebui sa ne vaccinam constienti ca numai vaccinurile ne scapa de boli si pandemii. Nu conteaza cum determinam populatia mai ales pe cei inconstienti.

   Sa te vaccinezi tu oaie ce esti. Mai documentează te și numai asculta de de politicieni și "specialiști".

   Lasă că ascultă de un bolnav psihic care crede că vaccinul e totalitar.

  Vaccinul anticovid nu exista inca. Este un ser care acum se testeaza prin injectare la cobai..Au murit o gramada de oameni injectati cu aceste seruri...Asa ca terminati cu propaganda asta pentru injectare pe bani grei platiti la big pharma.....Daca vreti sa fiti sanatosi stati departe de aceste seruri periculoase..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro