Iridex Group Plastic anunţă rezultatele Ro Elveţiene

P.P.
Companii / 5 iulie 2019

Iridex Group Plastic anunţă rezultatele Ro Elveţiene

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obţinute prin proiectul de relansare a staţiei de producţie mase plastice, proiect care are drept scop principal creşterea vânzărilor pe piaţa internă şi extinderea pe pieţe externe, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Prezentarea rezultatelor a avut loc în cadrul conferinţei de închidere a "Programului Româno-Elveţian pentru IMM-uri" şi a programului "Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România", derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), în parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea Guvernului Confederaţiei Elveţiene.

În urmă cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru înlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat şi instalat anul acesta, fiind acţionat digital, cu service asigurat de la distanţă. Această investiţie va aduce beneficii semnificative pentru mediul înconjurător, permiţând o creştere a producţiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrică de circa 30%. În acelaşi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protecţie piese metalice şi ceramice, cu plase tubulare cu grosimi şi diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost susţinută de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare în cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe lângă ministrul de resort, dl. Ştefan-Radu Oprea, au fost prezenţi şi E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, dl. Laurenţiu Gabriel Mitrache, Preşedintele Comitetului de Direcţie CEC Bank şi dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice. Cele două programe au beneficiat de finanţare elveţiană în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano - Român (PCER) pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Bugetul întregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elveţieni (CHF), din care 70% contribuţie elveţiană şi 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansării pe piaţa financiară din România, în condiţii financiare favorabile pentru beneficiari (dobândă preferenţială).

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro