Las Vegas renunţă la publicitatea stradală şi îşi reafirmă sprijinul pentru desfăşurarea responsabilă a jocurilor de noroc

G.D.
Companii / 17 martie

Las Vegas renunţă la publicitatea stradală şi îşi reafirmă sprijinul pentru desfăşurarea responsabilă a jocurilor de noroc

Grupul Las Vegas a anunţat că va renunţa la publicitatea comercial-stradală, conform unui comunicat remis redacţiei. Decizia vine în contextul ultimelor dezbateri din spaţiul public legate de interzicerea reclamelor la pariuri sportive şi jocuri de noroc. Las Vegas se raliază astfel acţiunilor liderului din segmentul de pariuri, care a luat o decizie similară.

"Prin decizia luată, grupul Las Vegas transmite un mesaj de unitate şi de susţinere a celorlalte iniţiative similare din industria jocurilor de noroc, vizând în acelaşi timp promovarea în comunitate a jocului responsabil. Respectăm legea, însă ne supunem şi unor norme de etică morală şi socială interne extrem de riguroase. Funcţionarea în baza unor reglementări legale este evident obligatorie, dar faţă de realităţile zilelor noastre poate fi insuficientă. Autoreglementarea, prin proceduri şi standarde de bună practică interne, este absolut necesară, fiind menită să vină în sprijinul jucătorilor şi să promoveze jocul responsabil. În acest context, pentru stabilirea unor direcţii similare la nivel de industrie, ne arătăm deschiderea pentru colaborare şi dialog cu instituţiile statului. Activitatea companiei noastre se desfăşoară cu profunda respectare a prevederilor legale şi cu norme interne riguroase menite să promoveze responsabilitatea", transmite Grupul Las Vegas.

La sfârşitul lunii februarie, Senatul a adoptat un proiect de legislativ care vizează limitarea şi interzicerea comunicarea comercială audiovizuală sau de publicitate pentru cazinouri, jocuri de noroc sau pariuri sportive. Conform proiectului de lege, reclamele audio-video ar urma să fie interzise în intervalul orar 06:00 - 23:00. De asemenea, ar urma să fie interzisă orice formă de comunicare comercială audiovizuală pentru activităţile de jocuri de noroc în cazul în care acestea sunt prezentate sau recomandate de personalităţi ale vieţii publice, culturale, ştiinţifice, sportive ori de alte persoane, care, datorită celebrităţii lor, ar putea încuraja activităţile de jocuri de noroc şi pariuri sportive, se menţionează în comunicat.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro